A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Готуємося до НМТ із математики

Готуємося до НМТ із математики: чому предмет обовʼязковий, із чого складається тест, які ресурси використовувати

12:07 20.03.2023

Бродівське управління ЗФ обласної служби зайнятості

16 березня 2023 року учні 6-А класу Бродівської гімназії ім.І.Труша відвідали Бродівське управління ЗФ обласної служби зайнятості. Руслан Іванович ознайомив дітей з діяльністю управління та послугами, які надаються громадянам, розповів про ринок праці Бродівської громади та співпрацю з роботодавцями. Говорили про майбутній вибір професій, актуальні професії на ринку праці. Щиро вдячні за таку змістовну, пізнавальну бесіду начальнику Бродівського управління ЗФ Львівського обласного центру зайнятості Суслі Руслану Івановичу!

12:02 20.03.2023

Хто не знає свого минулого,той і не вартий свого майбутнього.

Хто не знає свого минулого,той і не вартий свого майбутнього. Віконцем у давнину для учнів 4-Б класу Бродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3  стало відвідування Бродівського історико-краєзнавчого музею.Тут вони зазирнули в історичне минуле рідного краю, дізналися більше про народні звичаї , традиції, культурну спадщину,національні обряди та побут. З екскурсії діти поверталися переповнені враженнями та новими знаннями.

11:58 20.03.2023

Математика – цариця всіх наук

З 13 по 17 березня в нашій школі проходив тиждень математики у Бродівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 . Він розпочався з оформлення стенду «Математика – цариця всіх наук» та математичних побажань учням та вчителям школи. Ведучі шкільного радіо (учениці 11-А класу) привітали учасників освітнього процесу із початком тижня математики та ознайомили слухачів із походженням математичних знаків. Для учнів 7 класу було проведено конкурс «Найрозумніший математик», де всі бажаючі перевірили свої знання з алгебри та геометрії, позмагались за звання «Найрозумнішого математика». Також переглянули відеоролик про відомих українських вчених-математиків, ознайомилися з висловами видатних математиків світу. 14 березня у Міжнародний день числа Пі прозвучала цікава радіопередача про це свято. Також у фойє школи школярі мали змогу переглянути відеоролики про число Пі. Команди учнів 9-х класів «Піфагорійці» та «Команда Пі» змагались у математичному турнірі. Учні 6-х класів долучились до Пі-активності «Малюємо Пі-горизонт». Протягом тижня учні 5-А класу приєднались до «Челенджу геометричних фігур», учні 5-Б класу подорожували містом математичних пригод. Учні 8-А класу гостювали у «Математичній кав’ярні», учні 8-Б класу здійснили подорож на «Геометричному інтерсіті». З метою підготовки до НМТ для учнів 11-А класу було проведено круглий стіл «Чи можливо скласти тест НМТ з математики без калькулятора?», учні 11-Б класу стали учасниками НМТ-марафону з математики. Учениці 8-Б класу нагадали слухачам шкільного радіо про початок Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», який розпочався 16 березня і учні нашої школи активно почали долучатися до виконання завдань конкурсу онлайн. Цікавим завершенням тижня математики став «Математичний ярмарок». Господинями ярмарку були учні 8-Б класу, які активно залучали команди учнів 5-А класу до різноманітних конкурсів, а також дарували присутнім учасникам ярмарку математичні пісні. (відео)

11:47 20.03.2023

Український орнамент Перемоги

Підбиті підсумки Всеукраїнського бліц-конкурсу "Український орнамент Перемоги". Долучились до участі у конкурсі вихованці фольклорно-поетичного гуртка "Калинонька" (керівник гуртка Бліщ С.Я.) Мацейко О. , Біжецький І., Гвяздовський О., Семчук Я., Булишин В. Завдання конкурсу полягало у відтворенні українського орнаменту Перемоги на основі традицій, сакральних символів краю. Учні виготовили кисети і хустинку, доповнивши коротким посланням воїну, лікарськими цілющими травами. Учасники нагороджені дипломами І ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Дітям не байдуже все українське, все, що рухає нас, як націю, вперед, до перемоги. Вироби передані і вручені бійцям ЗСУ

11:44 20.03.2023

Патріотичний захід

Вірш Тараса вчу раненько, Бо для мене він рідненький. І казав сьогодні тато День Шевченка - наше свято, Бо любив він Україну Так, як мама любить сина. Мріяв щиро і безмежно Про Вкраїну незалежну. Патріотичний захід підготували та провели вихованці старшої "А" групи, Бродівського закладу  дошкільної освіти №7,   вихователі Качинська О.Б., Oksana Melewko Servylo , помічник вихователя Оксана Рикун-Юрків , музичний керівник Іра Стеблій . Дякуємо Богу та ЗСУ за святковий настрій. (відео)

11:40 20.03.2023

Фея – мова завітала у групу «Жук (Сонечко)» на Свято рідної мови

Фея – мова завітала у групу «Жук(Сонечко)» на Свято рідної мови. Дошкільнята Бродівського закладу  дошкільної освіти №8,щедро обдарували чарівну берегиню українського народу. Возвеличене у рідній Україні, гартоване в боях слово, як «твердая криця», як «гострий, безжалісний меч», втілене у запашному короваї, вишитих рушниках і, звичайно, у зворушливо – піднесеній мелодії маленьких сопілкарів, передає незламний дух української нації.  

11:34 20.03.2023

Уклін тобі, Тарасе

"Уклін тобі, Тарасе!" Розвага із такою назвою відбулася у старшій групі "Б", Бродівського закладу  дошкільної освіти №9. Пісні, вірші, таночки і інсценівки створили зворушливу атмосферу для вшанування славетного сина українського народу - Тараса Григоровича Шевченка! Вихователі: Чорна Л.Б., Каритяк Л.О., музичний керівник: Глущак О.В. (відео)

11:29 20.03.2023

Вхід для адміністратора