A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Вступ 2023

Вступ 2023. Як підготуватися до НМТ та отримати призи

11:41 13.03.2023

Мереживо Карпат

Дебютний виступ нової постановки "Мереживо Карпат" ансамблю "ВИШИВАНКА" Бродівський центр дитячої та юнацької творчості, який прикрасив концерт до 209 річниці від дня народження Тараса Шевченка. (відео)

11:39 13.03.2023

Шанувати Шевченка

Шанувати Шевченка – це означає шанувати рідну мову, культурні надбання народу, творців, які як і він готові були покласти своє життя на олтар служіння народові.  Конюшківський заклад дошкільної освіти (відео) Ми горді з того, що упродовж століть в устах патріотів рідного слова звучала наша мова, її берегли, як перлину, щоб колись заговорити нею на повний голос. І коли гостро постало питання, бути чи не бути українській мові і культурі взагалі,… "Бути!"- відповів на це Великий Тарас своїми творами. "Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос - більш нічого. А серце б'ється - ожива, Як їх почує!..."  

11:35 13.03.2023

Ми не забудемо тебе, Тарасе

Щовесни, коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повна сил і живої снаги, Ми вшановуєм пам’ять Шевченка. З нагоди вшанування пам’яті Великого Кобзаря , діти  Бродівського закладу  дошкільної освіти №9,  старшої групи «В» провели тематичну годину “Ми не забудемо тебе, Тарасе!”.Музичний керівник: Трухлінська Н.Б., асистент вихователя: Бобко О.В., вихователі: Сидорова М.Н.,Семчук О.С.

11:28 13.03.2023

Шевченківські дні

Шевченківські дні у Комарівському ЗЗСО І-ІІст. (відео) Вшановуємо Славетного Кобзаря!!! Наша дума,наша пісня Не вмре,не загине... Он де,люде,наша слава, Слава України!

11:22 13.03.2023

Поклін тобі, Тарасе

Поклін тобі, Тарасе, Великий наш Пророче! Гаї-Дітковецький ЗЗСО І-ІІ ступенів дошкільний підрозділ (відео)  

11:19 13.03.2023

Стежками кобзаря

До 209 річниці з дня народження великого сина України, нашого пророка Тараса Григоровича Шевченка для учнів 5-6 класів Білявецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом  було проведено інтелектуально-розважальну гру "Стежками кобзаря". Команди "Бандуристи" та "Кобзарі" мали можливість позмагатись на кращого знавця шевченкового слова, а перемогла у нас дружба і наші учні ще раз підтвердили,що добре володіють знаннями про видатного Кобзаря. (відео)  

11:07 13.03.2023

Чи не покинуть нам, небого

10 березня в Україні вшановують пам’ять Тараса Шевченка. Цього дня поет помер після тривалої недуги. За час каторги та заслань Шевченко мав ревматизм, цингу та малярію. Усе це підірвало його серце. Воно зупинилося 10 березня 1861 року. Останній вірш, який Шевченко записав олівцем на офорті автопортрета, – “Чи не покинуть нам, небого”. Вчора 9 березня в день народження видатного поета та художника Тараса Григоровича Шевченка учні Пониквянської ЗЗСО І - III ступенів розказували видатні вірші , цитати та заспівали пісню «Заповіт». (відео)   

11:06 13.03.2023

Тарас Шевченко - ВІЛЬНИЙ ДУХ!

Тарас Шевченко - ВІЛЬНИЙ ДУХ! Його душа ніколи не вмирає. Він дарує вічність українському слову, передбачив наше майбутнє відродження. (відео) Шевченківські дні в Лешнівському  закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. (відео)

11:01 13.03.2023

Яка професія найважливіша

З 6 по 10 березня першокласники Берлинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів мандрували світом професій. Діти роздумували над питанням "Яка професія найважливіша?", шукали професію своєї мрії. Море позитивних емоцій першокласники отримали від екскурсій на пошту, фельдшерсько-акушерський пункт, шкільну їдальню. Завдяки цікавим розповідям Безпалько Ганни Степанівни, Ваврик Марії Василівни та Кишки Ольги Павлівни діти дізналися багато нового. А з яким задоволенням першокласники слухали розповідь водія шкільного автобуса, Мартинюка Івана Васильовича ,про професію водія. Також протягом даного тижня першокласники малювали себе у майбутньому, дивилися цікаві відео, виконували різноманітні завдання і зрозуміли, що усі професії важливі, усі професії потрібні.  

10:54 13.03.2023

Вхід для адміністратора