A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Лист-виклик

Лист-виклик — обов’язковий документ для допуску на тестування

12:21 09.03.2023

ПРОСТО ПРО НАУКУ

ПРОСТО ПРО НАУКУ: ДЛЯ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧЕНИХ ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОЗРОБКИ ДОСТУПНА НА САЙТІ МОН

12:18 09.03.2023

Ім'я великого Кобзаря

Ім'я великого Кобзаря ми згадуємо і будемо згадувати, бо він подарував нам безцінний скарб - чудові твори, в яких струменить любов до Батьківщини та турбота про її майбутнє, краса рідного краю та важка доля народу. Твори Шевченка є актуальними на сьогоднішній день. Великий геній став символом волі, незалежності, стійкості. Вкотре школярі  Суховільський  заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Галини Столяр відкрили для себе нове у величній особистості Кобзаря і його віршах. (відео)

12:14 09.03.2023

Сторінками життя нашого Тараса

Березень в Україні часто називають Шевченковим.Щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас новим і неповторним.Ось і у ці березневі дні,коли весна оновлює природу,лірика Шевченка оновлює людські душі,у Станіславчицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом імені Тимофія Бордуляка була проведена літературна вікторина " Сторінками життя нашого Тараса ". 

12:08 09.03.2023

Сучасні Броди - маленьке тихе провінційне містечко, в якому затишно та цікаво

Сучасні Броди - маленьке тихе провінційне містечко, в якому затишно та цікаво. Адже і вся увага притягує до себе... І тут ви знайдете, де приємно провести час та зробити красиві фото на пам'ять. Приємно побачити що місто розвивається. У березневий день учні Станіславчицького ЗЗСО виявили бажання відвідати та дізнатися більше про місто. Вражені учні від подорожі оновленими вулицями. Подорож вчить смиренню, милосердю і терпеливості, пробуджує мрійників, мислителів, сильних духом і віруючих в себе. Сподіваємося, що «Цікавий Світ» Бродів зможе допомогти учням відчути красу нашого міста, та допомогти з їхніми планами щодо подорожей! Звичайно, цим не закінчується перелік цікавих бродівських місць і фактів. Але ж все не відвідаєш у рамках нашої поїздки. Кому цікаво – в Броди! Краще подивитися на все своїми очима, а про історію міста можна дізнатися у місцевих музеях, які ще відвідаємо. Побували і у соляній кімнаті, яка причарувала дітей. Ну і звичайно не обійшлося без смачної піцци. І хоч екскурсія завершилася, хлопці та дівчата ще довго ділилися враженнями від побаченого та почутого, а це означає що візит до Бродів ще не завершився. Сповнені вражень учні повернулися додому. За цікаву поїздку учні вдячні класним керівникам Наталі Лех, Марії Лехновській та водію школярика Володимиру Петренку.

12:03 09.03.2023

У безмежному світі LEGO

У безмежному світі LEGO цікаво і дітям, і дорослим 8 березня в ЗДО N9 «Пролісок» відбувся семінар-практикум на тему: «Безмежний світ гри з LEGO»(за методикою шість цеглинок) «Шість цеглинок» - методика яка допомагає тренувати пам'ять, розвивати моторику і творчо мислити. Підготувала та провела семінар- практикум вихователь - Орловська М.М.

12:02 09.03.2023

Нарешті прийшла весна, яку ми з нетерпінням чекали

Нарешті прийшла весна, яку ми з нетерпінням чекали. З настанням тепла починаються весняні клопоти. Малята старшої групи Пониковицького закладу дошкільної освіти долучилися до озеленення території садка. Висадили ялинки на згадку про своє перебування в дитячому садку.

12:00 09.03.2023

Легка атлетика- один з найпопулярніших та найдавніших видів спорту

Легка атлетика- один з найпопулярніших та найдавніших видів спорту. Легкоатлетичні змагання беруть свій початок з античних Олімпійських ігор. Легка атлетика- це біг, стрибки, метання та спортивна ходьба. В цьому виді спорту переважають індивідуальні дисципліни за виключенням естафетних стартів. Легкоатлетичні види формують кістяк змагань на літніх Олімпійських іграх. Бродівська Дюсш має відділення легкої атлетики. Тренер- викладач Демчук Мирослав Федорович готує юних спортовців до змагань. Побажаємо їм успіхів.

11:56 09.03.2023

Вхід для адміністратора