A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Досить було однієї людини,щоб урятувати цілу націю

Досить було однієї людини,щоб урятувати цілу націю. Остап Вишня *Так,це людина, яка варта уваги та поваги. Таким поетом українського народу є Тарас Шевченко.Не одне покоління українців формувало світогляд та громадянську позицію на його творах. Щороку на початку березня в школі  Берлинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбувається низка заходів,яку традиційно називають Шевченківським тижнем. Це можливість щоразу по-новому осмислити його твори,краще осягнути минуле,зрозуміти сучасне та себе в ньому. Протягом тижня учні відкривали для себе справжнього Шевченка: _ оглянули виставку "Шевченко від А до Я"; _взяли участь у фотоквесті,за що отримали пам'ятні медалі; _ створювали колаж "Шевченко- мій мотиватор"; _писали есе "Знайди в собі Шевченка" , - учні 7 класу взяли участь у поетичному онлайн-флешмобі "Твій голос пророчий звучить крізь роки"; _учні 9 класу позмагалися у інтелектуально-пізнавальній грі "Що? Де? Коли?" "За свою творчість я навіть отримував на горіхи. Та хіба я зупинився?Знаєш,ти б ніколи не почув ім'я Тараса Шевченка,якби я тоді відступив". Це чудовий приклад для сучасної молоді.

11:13 16.03.2023

ТИЖДЕНЬ БІОЛОГІЇ

ТИЖДЕНЬ БІОЛОГІЇ З метою формування біологічної грамотності, дбайливого ставлення та охорони навколишнього середовища, привернення уваги до проблеми екологічного виховання, поглиблення знань з природознавчих наук та профілактики захворювань серед дітей та дорослих. Упродовж тижня учні поринули у світ цікавого «природничого» життя. Вчитель біології Марія Брацьо  спільно з учнями Лешнівського  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 1-11 класів провела ряд цікавих та змістовних заходів спрямованих на поглиблення біологічних знань учнів та виховання в них почуття любові до природи рідного краю.  

10:35 16.03.2023

ДОСЛІДЖУВАЛИ ОПОВИТИЙ ЛЕГЕНДАМИ ПІДКАМІНЬ

14 березня 2023 р. вихованці гуртка "Історичне краєзнавство" Бродівського центру дитячої та юнацької творчості та разом зі своїми товаришами - восьмикласниками Суховільського закладу загальної середньої освіти ім. Галини Столяр досліджували історію та природу однієї з перлин межі історичних Галичини та Волині - оповитого легендами Підкаменя.

10:30 16.03.2023

Унаслідок широкомасштабного вторгнення

Унаслідок широкомасштабного вторгнення російської федерації в Україну майже половина території нашої держави потенційно є забруднена мінами й вибухонебезпечними предметами. Вже зараз на них підірвалися, загинули й дістали поранення десятки цивільних. За таких умов кожен українець має ґрунтовно знати й неухильно дотримуватись правил безпечної поведінки в умовах наявності мін та вибухонебезпечних предметів (ВНП). Вихованці Бродівський центр дитячої та юнацької творчості уважно слухали цікаві поради, як діяти в такій ситуації. Бережіть себе! Обережно дивись під ноги ! Дивись куди ідеш!

10:28 16.03.2023

Ми город наш посадили

Ми город наш посадили І водичкою полили Проростайте насінинки! Будем їсти вітамінки! Вихователь- Ваврик А.П. (Бродівський заклад  дошкільної освіти №9 ​​​​​​​) (відео)  

12:32 15.03.2023

Відчуй себе козаком!

Приготуй козацький куліш -відчуй себе козаком! Учні 3 класу Суховільського  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Галини Столяр , спробували сьогодні приготувати справжній козацький куліш. Поспівали біля ватри, прорахувати витрати на куліш, складали твір - розповідь. Час минув дуже швидко і цікаво, а ,головне, було дуже смачно!

12:23 15.03.2023

Ансамбль «Вишиванка»

Ансамбль «Вишиванка» зразкової хореографічної студії Бродівський центр дитячої та юнацької творчості

12:21 15.03.2023

Тренування з легкої атлетики

Добрий день, ми з Бродівської ДЮСШ... Ось так проходять тренування з легкої атлетики Бродівської ДЮСШ на базі Гаї- Дітковецького ЗЗСО. Романюк Володимир Ярославович працює вчителем фізичного виховання в цій школі і по сумісництву тренером-викладачем в Бродівській спортшколі. Тренер відданий своїй роботі, любить дітей і вони з повагою відносяться до Володимира Ярославовича. А як цікаво проводить заняття! Він просуває та впроваджує серед дітей думку, що модно бути здоровим, розумним та активним. На тренуванні завжди багато учнів, всі старанно виконують вправи і чекають похвали від свого тренера. Успіхів Вам, Володимире Ярославовичу, і Вашим вихованцям у всіх починаннях. Все буде Україна!

12:17 15.03.2023

Вхід для адміністратора