A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Збережемо первоцвіти

Акція «Збережемо первоцвіти». Суховільський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Галини Столяр взяв участь у Всеукраїнському проєкті Flowers4School.Ми отримали благодійну коробку з цибулинами тюльпанів, гіацинтів, крокусів, пролісків, нарцисів . Учні 10 класу висадили ці рослини на квітниках . Учні 6 класу взяли участь у конкурсі малюнків.

14:06 17.03.2023

Славимо великого Кобзаря, вклоняємося тобі, Тарасе!

Славимо великого Кобзаря, вклоняємося тобі, Тарасе! Шевченко в Україні житиме вічно. Він сьогодні, як ніколи, органічно злився зі своїм великим, нескореним народом і твердо ступає повсюдно у вільній державі. Учні початкової школи Берлинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів протягом Шевченківського тижня активно вивчали творчість поета, ознайомилися з його нелегкою долею. Кожен вивчив напам'ять улюблену поезію Кобзаря і прочитав її для своїх однокласників.

14:02 17.03.2023

До Всесвітнього Дня Землі

До Всесвітнього Дня Землі у Берлинському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  вчителем хімії Когут О.З. було проведено диспут "Людство, хімія і навколишній світ " для учнів 10- 11 класів. Учениці Мелешко О., Хижа Д. та Флорянська О. підготували презентації про застосування вуглеводів та полімерів у нашому житті, та їхній вплив на навколишнє середовище. Учні розглянули вироби з поліетилену, та його вплив на довкілля. Подивилися відеоролик про сортування сміття. Чисте довкілля - запорука нашого здоров'я та добробуту.

13:56 17.03.2023

Відбулася робоча нарада з відповідальними особами за харчування

16 березня 2023 року відбулася робоча нарада з відповідальними особами за харчування у закладах загальної середньої освіти Бродівської ТГ. В нараді взяли участь: Наталія Антоненко, начальник відділу освіти Бродівської міської ради; Ірина Любунь, головний спеціаліст відділу освіти; Руслана Громяк, спеціаліс-юрист відділу освіти; Світлана Коц, бухгалтер відділу освіти. Обговорено питання організації харчування в закладах освіти, акцентовано увагу на посиленні контролю за надходженням продуктів харчування і продовольчої сировини, дотриманні умов і термінів зберігання продуктів харчування, дотриманні санітарно-гігієнічних вимог і санітарно-протиепідемічних правил, особистої гігієни працівників, які пов’язані з організацією харчування дітей, дотримані фінансової дисципліни в питаннях організації харчування учнів закладів освіти.  

12:58 17.03.2023

Підготовка до НМТ-2023

Підготовка до НМТ-2023: нові предметні вебінари, чат-бот і тренажер тестів на iLearn

11:25 16.03.2023

Всеукраїнський конкурс

Всеукраїнський конкурс дизайнерських проєктів «Моя нова бібліотека» для учнів 8-11 класів

11:17 16.03.2023

Вхід для адміністратора