A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Міжнародний день щастя

Новий день- це маленьке диво, він приносить радість. Так учні 5- б класу подарували краплинку радості у Міжнародний день щастя. Власноруч напекли печиво і вгощали усіх вчителів та працівників Бродівського ОЗЗСО І- ІІІст.4 (відео)

11:26 21.03.2023

До Всесвітнього дня лісу

До Всесвітнього дня лісу працівники Північного Поділля підготували і провели для учнів 4 класів Бродівсько ЗЗСО І ст.№1 розвивальний,захоплюючий урок"Ліс- наш рятівник".Четвертокласники розширили свої знання про "суперсили" лісу, дізнались як виміряти вік дуба та висоту ясена, що ростуть біля школи.Щиро дякуємо Надії Шушкевич за позитивні емоції та цікаве пізнання невідомого.Чекаємо нових зустрічей. Національний природний парк "Північне Поділля"

11:23 21.03.2023

Українська оселя

Маленькі дошкільнята  Бродівського закладу  дошкільної освіти №9 отримали неймовірні враження від відвідування світлиці, «Українська оселя» яка діє на території нашого дошкільного закладу. Комплексне заняття із довкілля і малювання "До бабусі на гостину", “Прикрасимо пічку" провела вихователь - Широкань У.Р.

11:21 21.03.2023

Правила користування бібліотекою

Дітки  Пониковицького закладу дошкільної освіти відвідали сільську бібліотеку. Тут вони поглибили знання про правила користування нею і роботу бібліотекаря.

11:16 21.03.2023

Турніру з волейболу пам'яті

Бродівська ДЮСШ здійснила загальне керівництво підготовкою та проведенням Турніру з волейболу пам'яті В. Ю. Лисунця серед команд юнаків 2006 р.н. та молодші освітніх закладів м. Броди. В змаганнях взяли участь 4 команди. Об'єктивно та неупереджено судив змагання тренер - викладач спортивної школи Ігор Олексійович Пилипчук . Секретар змагань - Віктор Миколайович Кошицький. Медичний супровід - Марія Вікторівна Горбатюк. Кожна гра була цікавою та захоплюючою. До самого завершення турніру зберігалась інтрига. Всі команди були сильні та варті перемоги і запекло змагались за звання найкращої. Змагання також відвідали головний спеціаліст відділу освіти Бродівської міської ради Тетяна Степанівна Лісковецька та директор Бродівської СЗОШ N2 Ігор Степанович Лесик. Вони привітали учасників змагань. Згадали добрим словом про вчителя фізкультури, тренера - викладача, фаната спорту Віктора Юліановича Лисунця. Вічна йому пам'ять. Та взяли участь у нагородженні. Кубком, грамотою та медалями нагородили переможців турніру - команду Бродівської СЗОШ N2 І-ІІІ ст. А також переможці отримали волейбольний м'яч. Команди-призери, які посіли ІІ - ІІІ місце нагородили грамотою і медалями. Це команда Бродівської ЗЗОШ N3 І-ІІІ ст. та Бродівської ЗЗОШ N4 І-ІІІ ст.відповідно. А команду Бродівської гімназії ім І. Труша нагородили солодким призом за силу духу. Кращим гравцем турніру визнано Данила Стеблія. Цей турнір приніс усім цікаві враження та неповторні емоції. Вітаємо всіх учасників змагань та бажаємо продуктивних тренувань, перемог та сильного командного духу. Все буде УКРАЇНА!.  

11:12 21.03.2023

Повітряні змії

Ось такі повітряні змії 17 березня 2023 року виготовляли гімназисти 3-А класу Бродівської гімназії імені Івана Труша. Це було класно і захоплююче. Дякуємо нашим керівникам гуртків Бродівського  центру науково - технічної творчості учнівської молоді : Крикавському Олегу Ігоровичу, Вараві Богдану Степановичу, Мартинюку Тарасу Андрійовичу, Мазуру Володимиру Євгеновичу!

11:07 21.03.2023

Вхід для адміністратора