A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

ХРЕСНА ДОРОГА ДЛЯ ДІТЕЙ

ХРЕСНА ДОРОГА ДЛЯ ДІТЕЙ Лешнівського  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. «Пустіть дітей приходити до Мене, не бороніть їм: таких бо Царство Боже. Істинно кажу вам: хто Царства Божого не прийме, як дитина, — не ввійде до нього”. І, обнявши їх, поклав на них руки і благословив їх» (Мк 10, 13-16).

12:38 05.04.2023

Вічна книга кохання

"Вічна книга кохання ", ці слова звучать усіма мовами світу сотні, тисячі літ, надаючи нашому життю прекрасних барв. Провела цікавий захід вчитель зарубіжної літератури Лешнівського  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Мулявка О. І. з учнями 7-8 кл.

12:35 05.04.2023

Розпочався Тиждень безпеки дитини.

Розпочався Тиждень безпеки дитини у Бродівському закладі  дошкільної освіти №8 Життя й здоров'я дітей - це цінність нашого суспільства. Ми розуміємо, що навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Старша група "Полуничка" цікаво та пізнавально провели захід, на яких вихованці засвоїли інформацію про вибухонебезпечні предмети , про їх загрозу життю.

12:32 05.04.2023

Проведення тижня знань з основ безпеки життєдіяльності дитини

У рамках проведення тижня знань з основ безпеки життєдіяльності дитини.Сьогодні вихованці старших груп Бродівського ЗДО №8 мали змогу завітати до пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Львівській області. Під час екскурсії діти побачили пожежно-рятувальну техніку та обладнання, за допомогою якого рятують життя людей. Дошкільнятам нагадали правила пожежної безпеки в побуті, попередили про небезпеку гри з вогнем. Співробітники ДСНС звернулись до батьків та вихователів з проханням не залишати дітей без нагляду, навчати їх жити безпечно та бути взірцем поведінки для малечі. Для дітей ця зустріч стала справжнім святом, вони змогли відчути себе справжніми рятувальниками, посидіти за кермом пожежної машини та приміряти спеціальне спорядження.

12:29 05.04.2023

ІІІ місце у всеукраїнському конкурсі

Найменьші вихованці студії ДУМ Бродівський центр дитячої та юнацької творчості вже починають брати участь у конкурсах і отримують свої перші нагороди. Однією із них є Гаврилова Кіра - ІІІ місце у всеукраїнському конкурсі

12:27 05.04.2023

Чат-бот з підготовки до НМТ

Чат-бот з підготовки до НМТ: школярі можуть прокачати знання з математики й виграти планшети Apple iPad

11:24 04.04.2023

Майстер-клас по плетінню лози

Сьогодні діти та молодь, як ніколи, потребують правильного скерування, правдивих істин. Саме тому з 27 по 31 березня в нашому навчальному закладі під керівництвом вчителя християнської етики Ковтонюк О.Т. проходив Тиждень духовності. У рамках цього тижня було проведено ряд заходів, які дали можливість дітям духовно зрости, відкрити своє серце для Божої науки, проявити добро у власних вчинках, вчитися молитися та любити ближнього. Розпочався тиждень тематичною зустріччю з настоятелями храмів села о. Андрієм Чехутом та о. Романом Кучкудою . Спільно молилися за мир в Україні та розважали над головними гріхами та протилежними їм чеснотами. Для учнів 6,7 класів, Берлинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів,  було проведено майстер-клас по плетінню лози. Зворушливою та незабутньою була Хресна дорога у храмах села за участю учнів та вчителів.

11:20 04.04.2023

Українські національні обереги-безцінна спадщина нашого народу

Українські національні обереги-безцінна спадщина нашого народу. Хліб на столі, калина біля хати, - незмінний талісман для кожного українця. А в наш неспокійний час найголовнішими оберегами є наші захисники . Учні 2 класу Берлинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів,  разом із класним керівником Мартинюк О.Ф. провели захід "Обереги твої Україно". Учні віршами, танцями і піснями розповіли про обереги України.

11:16 04.04.2023

Шкільні будні

Шкільні будні у Гаївському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом,  пізнавальні, спортивні, рухливі та музичні

11:12 04.04.2023

Вхід для адміністратора