A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Музично-ритмічні вправи, імпровізація з допомогою оплесків та кубиків

Купуючи своїй дитині танцювальну форму, батьки можливо і розуміють, що попереду буде багато зусиль та праці, але десь в глибині душі, вони чекають, що вже от завтра їхня "зірочка" засяє зі сцени Тому сьогоднішні відкриті заняття діти присвятили найріднішим своїм дорослим. Доповнивши своє звичне заняття елементами костюмів та реквізитом - змогли передати батькам те саме відчуття від концертного виступу. До першого дебюту вже близько! Дякуємо воїнам ЗСУ, які бережуть небо над нами. Сьогодні вони вберегли нас від тривог. Тема уроку: "Музично-ритмічні вправи, імпровізація з допомогою оплесків та кубиків" Брали участь вихованці початкового рівня другого року навчання Зразкової хореографічної студії народного танцю Бродівського ЦДЮТ хореограф Щудло І.І.

11:23 20.03.2023

Пройшли тренінг із сучасних підходів до проведення уроків фізичної культури

Вчителі фізичної культури Бродівської ТГ та студенти Бродівського фахового коледжу ім. Маркіяна Шашкевича пройшли тренінг із сучасних підходів до проведення уроків фізичної культури. Базові знання надали з гандболу , доджболу, та рухливих ігор) Також провели презентацію проєкту #ігри_народів_світу) дякуємо Валерій Остапчук за ігри) Бажаємо успіхів у впровадженні цих модулів у навчальну програму ваших навчальних закладів Програму навчання створено спільно з Львівським обласним відділенням (філія) Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України - КФВС МОН України Відділення НОК України у Львівській області Департамент розвитку Львівської міської ради Департамент освіти і науки Львівської ОДА Управління освіти Львова Федерація гандболу України/Ukrainian handball federation Андрій Закалюк Леся Приставська Viktor Batiala Andrew Khimiak Vova Ostapchuk

11:20 20.03.2023

ВЧИТИСЯ АБИ НАВЧАТИ ІНШИХ!

ВЧИТИСЯ АБИ НАВЧАТИ ІНШИХ! Професійна діяльність вчителя проходить саме під таким гаслом. Сьогодні, 17 березня, в приміщенні Бродівського народного дому педагогічні працівники освітніх закладів міста Броди навчалися мінній безпеці, щоб навчити своїх учнів цивільному захисту від зброї вибухової дії. Навчання проводили представники "Асоціації саперів України".

11:17 20.03.2023

НМТ-2023

НМТ-2023: демонстраційний тест з фізики

14:23 17.03.2023

Свято присвячене творчості Т. Г. Шевченка

Свято присвячене творчості Т. Г. Шевченка у Лешнівському закладі дошкільної освіти  Шевченко- це наша душа, наша мудрість і наша сила. Любов і шана вічна - Кобзареві Завжди він в серці нашому живе. Його слова, як зорі променеві,- Дороговказ нам у життя нове. (відео)

14:19 17.03.2023

Спорт- здоров'я, спорт-це сила, що дають всім дітям крила

"Спорт- здоров'я, спорт-це сила, що дають всім дітям крила "  В молодшій групі Бродівського закладу  дошкільної освіти №9  "В" відбулася весела і жвава спортивна розвага . Чудовий настрій і казкову атмосферу створили маленькі спортсмени, разом з дорослими, вихователі: Осінчук Л.М., Чорна Л.Б., муз.кер.: Глущак О.В. (відео)

14:14 17.03.2023

Наша рідна українська мова – це основа нашої безмежно багатої культури

Наша рідна українська мова – це основа нашої безмежно багатої культури. Це наш дух, наша душа, наша пісня…(О.Гончар) Шанувати, плекати багатство української землі – рідну мову, солов’їну і святу – вчаться дошкільнята Бродівського закладу  дошкільної освіти №8, групи №6 «Полуничка» на Святі рідної мови, насиченої фольклором та переспіваної українським народом. Тож не втратьмо глибинне коріння нації, борімося за рідну мову, як наші українські воїни борються за кожен клаптик української землі. Слава нації! Слава Україні!

14:10 17.03.2023

Вхід для адміністратора