A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Кожне слово Тараса Григоровича Шевченка

Кожне слово Тараса Григоровича Шевченка ніби із сьогоднішнього дня. Читайте його твори. Вони допоможуть осмислити минуле та зазирнути в майбутнє, відкрити для себе нове в мудрих рядках його творчості. (відео) Мої юні поціновувачі поезії (відео)  1- А Бродівська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 з вивченням англійської мови 

13:47 10.03.2023

Іду з дитинства до Тараса

Від дитинства ми знаємо і любимо Тараса Шевченка - видатного українського поета, художника, громадського діяча. Він є одним з найвідоміших символів України, чий внесок у культуру та історію нашої країни надзвичайно великий.  Сьогодні у 2 класі Лешнівському  закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів,  була проведена літературна година «Іду з дитинства до Тараса». (відео) — з Христиною Вовк. Наш Тарас Григорович мав єдину зброю - слово, тож передав її нам, своїм нащадкам, як дорогоцінний скарб. Шевченкові вірші нині - справжній "Байрактар" сьогодення! Сьогодні, до 209-ї річниці від Дня народження Тараса, у нашій школі відбулося літературне читання в 3 класі Лешнівському  закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, "Вчитайся, вслухайся в Шевченкове слово!"

13:19 10.03.2023

Наш Кобзар завжди сучасний

9 березня, виповнюється 209 років від дня народження нашого генія, духовного батька нації Тараса Шевченка. Борітеся — поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая! *** Наша дума, наша пісня Не вмре, не загине... От де, люде, наша слава, Слава України! Без золота, без каменю, Без хитрої мови, А голосна та правдива, Як Господа слово. *** Наш Кобзар завжди сучасний. Він був з нами на Майдані під час Революції Гідності. Він з нами зараз під час війни. Його щодня цитують. Він актуальний і сьогодні. Неможливо уявити, якою була б Україна без Шевченка. Віримо в нашу Перемогу (Пониквянський  заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів)

13:12 10.03.2023

Флешмоб - читання віршів

Флешмоб - читання віршів до 209 річниці від дня народження Т. Г. Шевченка у Конюшківському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів імені Йосипа Застирця (відео) . 

13:09 10.03.2023

Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття

Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття І голос твій нам душі окриля! Востане у новій красі, проживши лихоліття Твоя, Тарасе, звільнена земля… (Підгір’янський заклад загальної середньої освіти І ступеня) 

12:41 10.03.2023

Наша дума, наша пісня Не вмре, не загине…

«Наша дума, наша пісня Не вмре, не загине… От де, люде, наша слава, Слава України!" Т.Г. Шевченко Учні Пісківського ЗЗСО (відео)  вшанували пам‘ять Великого ГЕНІЯ українського народу — з Марією Музичкою та Тетяною Коноваловою.

12:37 10.03.2023

Шевченкові славу співаємо

9 березня День народження Тараса Шевченка! Він запалює наші серця. Він зразок наших мрій і натхнення! Невичерпна сила борця! Виховний захід "Шевченкові славу співаємо" (відео) провели у Пониковицькому ЗДО . Декламування поезії, конкурс малюнків, виконання пісень на слова поета, сценки з життя малого Тараса... Щиро дякуємо батькам за участь в конкурсі дитячого малюнка.

12:31 10.03.2023

Слава Великому Кобзарю!

Слава Великому Кобзарю!Слава Україні!09.03.2023 Пониковицький заклад дошкільної освіти

12:29 10.03.2023

У МОН відбулася нарада

У МОН відбулася нарада щодо запобігання поширенню агресивної субкультури серед підлітків

12:22 09.03.2023

Вхід для адміністратора