A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Ліс

Ліс! Таке маленьке слово, але який великий зміст у ньому: легені планети, домівка для тварин, смачні ягоди, гриби, лікарські рослини, сік....- це все дано матінкою природою безкоштовно для людини. Іди, бери, користуйся, але не забувай віддячити. Не нашкодь! Хоч ми ще зовсім юні, проте вчимося, як зберегти, допомогти та посадити ліс. І ми це зробили: ознайомилися з технікою посадки сосни та дуба, а також цікаво провели час. Дякуємо працівникам лісу за цікаву і повчальну розповідь, а нашому ЗСУ - за мирне небо!!! Пониковицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

12:52 23.03.2023

Ти – найбільше багатство у світі

«Тебе неможливо описати, тобою насолоджуються, не знаючи, що ти таке! Не можна сказати, що ти потрібна для життя: ти – саме життя. Ти – найбільше багатство у світі». Під таким девізом була проведена гра - квест " Кожна краплинка має значення " між учнями 5 - 6 класів, Конюшківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів імені Йосипа Застирця . Присвячена Всесвітньому дню води , який щорічно відзначають 22 березня. (відео)

12:47 23.03.2023

Щоб здоровим, сильним бути,

Щоб здоровим, сильним бути, Треба нам про сум забути. Спортом треба всім займатись І частіше усміхатись! Бо усміхнена людина – Це здоров`я половина! Діти,вихователі та батьки Бродівського закладу дошкільної освіти №8,  групи №8 "Квіточка" сьогодні вправно позмагалися та зміцнили своє здоров'я! (відео)

11:19 23.03.2023

Турнір з футболу

Попри всі негаразди та повітряну тривогу, турнір з футболу в Бродівській ДЮСШ відбувся 18 березня на штучному полі стадіону " Ювілейний". В цих змаганнях взяли участь 4 команди, юні спортсмени 2013- 2014 р. н. Склад команд 10 учасників і 1 представник. Час гри - 1 тайм, 13 хвилин. Мета цих змагань- популяризація футболу, залучення дітей до занять спортом та підвищення спортивної майстерності. Суддя змагань - тренер - викладач Бродівської спортивної школи Максимовський Олексій Володимирович. Переможці та призери змагань були нагородженні медалями та кубками. І місце- Бродівська Дюсш N1 ІІ місце- Дюсш м.Буськ ІІІ місце - " Енергетик" смт. Добротвір 4 місце - Бродівська Дюсш N2 Дякуємо всім учасникам змагань, представникам, батькам, що в такий нелегкий час підтримують спорт. Слава Україні!

11:04 23.03.2023

Найочікуваніша освітня подія весни, яка змінить ваш підхід до навчання назавжди!

Ми запрошуємо всіх освітян на відеомарафон «Партнерство в дії: досвід іноземних шкіл»! Найкращі практикуючі вчителі з Естонії, Литви, Японії, Угорщини та Польщі поділяться своїм досвідом та знаннями з вами! Цей відеомарафон - унікальний спосіб поглибити свої знання та вивчити нові техніки, які застосовуються в кращих школах світу. Запрошені фахівці зі світу освіти поділяться своїм досвідом та знаннями з вами, щоб ви могли втілити їх в своєму класі. Наші експерти - це практикуючі спеціалісти, які дійсно знають, що працює в класі, і вони готові ділитися своїми знаннями та досвідом з вами. Це неймовірна можливість перенестися у світ інноваційного навчання та почути про те, як вчителі з різних країн досягають успіху в навчанні. Не пропустіть цей захоплюючий захід! Зареєструйтеся прямо зараз, щоб стати частиною міжнародної спільноти освітян та вдосконалити свої методи навчання. Терміни: реєстрація на захід можлива в період з 22 березня по 5 квітня 2023 року. Формат: онлайн-марафон Мова: англійська з перекладом на українську. Вартість: БЕЗКОШТОВНО. Ознайомитись з програмою відеомарафону можна тут: http://edforfuture.com.ua/videomarafon_3_anons Реєстрація за посиланням: https://edforfuture.com.ua/videomarafon_3?utm_source=site... Почуйте першими про інноваційні методики та отримайте цінні поради від експертів-практиків з усього світу!

10:54 23.03.2023

І розквітне земля

Сьогодні - весняне рівнодення, Сонцеворот чи просто "спокійний" вівторок. А ще він день живописного конкурсу "І розквітне земля", який сьогодні проходив серед учнів 5 - 7класів у Бродівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 ( кер.Рудько Тетяна). Попри усі складнощі та виклики, які відчувають на собі і учні, їх роботи були сповнені кольору, тепла та віри в майбутнє.

13:01 22.03.2023

Вхід для адміністратора