A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Працівники відділу освіти та представники всіх закладів освіти м. Броди взяли активну участь

04.05.2022 працівники відділу освіти та представники всіх закладів освіти м. Броди взяли активну участь у прибиранні на полі військових поховань полеглих польських воїнів, які знайшли останній спочинок на Бродівському кладовищі.

09:54 05.05.2022

Проведення акції Оберіг для воїна

Відділ освіти Бродівської міської ради інформує про проведення акції «Оберіг для воїна». 24 лютого президент рф володимир путін оголосив війну Україні та розпочав повномасштабне вторгнення. Освітяни з першого дня війни долучилися до другого фронту – забезпечення українських захисників провізією та амуніцією і таким чином захисним щитом воїнам. Закликаємо вас долучатися до Всеукраїнського молитовного щита. Молимося та виготовляємо обегір для воїнів. Оберіг для воїна – це виріб-молитовний щит, виріб у вигляді амулета, ладанки, браслета, брелка в котрі зашиті видрукувані молитви або зілля.  Долучатися просимо - вчителів, вихователів, учнів, батьків та усіх охочих до виготовлення оберегів. Зразки виробів та схеми у додатках. Нагадуємо, що ми всі в очікуванні Світлого Дня Воскресіння Христового. Просимо учнів початкової школи та вихованців дошкільних дитячих установ долучитися до виготовлення тематичних малюнків на передову. Обереги та малюнки приносити у відділ освіти Тетяні Лісковецькій

14:44 08.04.2022

Відділ освіти Бродівської міської ради провів нараду

Відділ освіти Бродівської міської ради провів нараду керівників закладів освіти в режимі ZOOM з питань: - про завершення навчального року; - про підготовку до проведення мультипредметного онлайн-тесту (замість ЗНО); - різне.

16:12 07.04.2022

Засідання атестаційної комісії II рівня відділу освіти Бродівської міської ради.

06 квітня 2022 року відбулося засідання атестаційної комісії II рівня відділу освіти Бродівської міської ради. Проатестовано 15 керівників закладів освіти на відповідність займаній посаді та 77 педагогічних працівників на відповідність і присвоєння кваліфікаційної категорії ''спеціаліст вищої категорії'' та педагогічних звань: 52 - на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії ''спеціаліст вищої категорії''; 19 - присвоєння кваліфікаційної категорії ''спеціаліст вищої категорії''; 19 - на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню ''старший учитель''; 10 - на присвоєння педагогічного звання ''старший учитель''; 5 - на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню ''учитель-методист''; 3 - на присвоєння педагогічного звання ''учитель-методист''; 1 - на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню ''вихователь-методист''.

16:10 07.04.2022

Вхід для адміністратора