A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Бажаємо нових вагомих успіхів в освітньому процесі!

Сьогодні, 1 червня 2022 року. у Департаменті освіти і науки ЛОВА відбулася приємна для колективу Бродівської гімназії імені Івана Труша подія. Директор гімназії Юрій Мельник отримав для закладу освіти цікавий подарунок від Міністерства освіти Франції - робота віртуальної присутності. Робот використовуватиметься для педагогічного та соціального зв'язку з педагогами та гімназистами, які в даний час вимушено перебувають за межами України та навчаються і працюють віддалено. Всього Урядом Франції передано для освітніх закладів України 21-го робота. Чотири з них надійшли для закладів освіти Львівщини. Приємно відзначити, що Бродівська гімназія імені Івана Труша Департаментом освіти і науки ЛОДА визнана, як одна з кращих у впровадженні та ефективності дистанційного навчання. За що і відзначена цінним подарунком. Відділ освіти вітає колектив гімназії на чолі з директором Юрієм Мельником з черговим досягненням! Бажаємо нових вагомих успіхів в освітньому процесі!

16:42 01.06.2022

Чергова партія гостинців для воїнів ЗСУ

Чергова партія гостинців для воїнів ЗСУ чекає на відправку. Освітяни, діти, батьки... Всі працюють на ПЕРЕМОГУ! Кожен - на своєму місці. Відділ освіти Бродівської міської ради дякує усім учасникам освітнього процесу за активну участь у зборі допомоги. Окрема подяка - колективу Станіславчицького ЗЗСО I-II ступенів імені Тимофія Бордуляка за власноруч виготовлену маскувальну сітку!

10:01 24.05.2022

День вишиванки

Дякуємо ЗСУ за мирне небо! #Бродівська_громада_у_вишиванці #Відділ_освіти_Бродівської_міської_ради_2022  

12:11 19.05.2022

Як закінчити навчальний рік в умовах воєнного стану

Сьогодні фахівці відділу освіти та керівники закладів освіти Бродівської ТГ взяли участь у вебінарі ''Як закінчити навчальний рік в умовах воєнного стану'. Лектор - Олена Святенко, заступник директора департаменту-начальник управління роботи із закладами дошкільної та загальної середньої освіти департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти України. Мова йшла про: - Освітній процес в умовах воєнного стану: нове у нормативних актах; - Оцінювання навчальних досягнень внутрішньо переміщених учнів; - Ділова документація; - Завершення 2021/2022 навчального року. Презентація для завантаження: https://images.mcfr.ua/parts/pedrada/... Радимо керівникам підписатися на канал - https://www.youtube.com/c/mcfr Є шанс передплатити журнал "Заступник директора школи" за АКЦІЙНОЮ ціною в інтернет-магазині - https://shop.mcfr.ua/catalog/osvita/z. Використовуйте шанс стати слухачем "Вищої школи освітнього менеджменту"- https://profseminar.com.ua/seminar/ru... Підписуйтесь на Telegram - https://t.me/pedrada_mcfr Підписуйтесь на Facebook - https://www.facebook.com/pedrada.osvita а також слідкуйте за новинами на освітньому порталі Педрада - https://www.pedrada.com.ua/

12:06 17.05.2022

День Європи

18 квітня 2022 року Президент України Володимир Зеленський передав заповнену анкету-опитувальник главі представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасу, зазначивши, що це є одним з етапів до вступу у ЄС для нашої держави. 9 травня в Європейському Союзі та інших країнах на відзначення миру та єдності на континенті святкується День Європи. День Європи, разом з єдиною валютою (євро), прапором і гімном, є символом ЄС з 1985 року. У цей день проводяться освітні заходи про Європейський Союз, запроваджуються культурні та творчі ініціативи, відбувається вручення відзнак та премій. Пропонуємо відзначити День Європи у закладах освіти, відповідні методичні матеріали надсилаються. Додаток 1 (презентація) Додаток 2 ( Методичні рекомендації)

10:07 05.05.2022

Вхід для адміністратора