A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

ІІ МІЖНАРОДНЕ ЗАНЯТТЯ ДОБРОТИ

ІІ МІЖНАРОДНЕ ЗАНЯТТЯ ДОБРОТИ (відео) Діти, батьки та педагоги ЗДО N9 передали в Бродівський Центр Адаптації Тварин «Степ» харчування для тварин З такими дітьми у нас є майбутнє #заняття_доброти #happypaw

14:09 07.03.2023

Активні вихідні бродівських спортсменів

Перший весняний вікенд був результативним для футболістів, волейболістів, а також - з плавання. У Дрогобичі на змагання з плаваннях бродівська команда гідно представила громаду в рамках обласних комплексних "Спортивних ігор Львівщини". Під час фінальних ігор Відкритого кубку Бродівської ТГ з волейболу серед жіночих команд пам'яті вчителя фізичного виховання Берлинської школи Володимира Андріюка зібрали для ЗСУ 5400 гривень. Кошти будуть використані для потреб 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр". Загалом у змаганнях взяли участь 9 команд. Володарями Кубка стали волейболісти з Радехова, а фіналістами - бродівчанки з ВСК "Єдність". Потішили юні футболістки, віком 7-12 років. В межах проєкту "Давай, грай" у Бродах відбувся товариський турнір на який завітала дівчача команда з Буська. Також вирували футзальні пристрасті на міжобласному турнір «Весняний Кубок», що проходив у Бродах. Змагання проводили серед команд вікової категорії 2010 року народження та молодші. Участь взяли 5 клубів із Суходіл та Горохова. Перемогу здобули футболісти нашої громади. Дякуємо всі організаторам, учасникам змагань та звитяжним Збройним Силам України, завдяки яким зустрічаємо весну у спортивному дусі.

14:06 07.03.2023

Майстер спорту України

Шахісту з Бродів офіційно присвоєно звання "Майстер спорту України". Почесне спортивне звання присуджено 20-річному бродівчанину Володимиру Медведику. Вихованець Бродівської дитячо-юнацької спортивної школи йшов до цього 15 років. Із п'яти років Володимир Медведик почав займатися шахами. Любов до інтелектуального спорту прививав перший тренер Богдан Мисак та батьки. До слова, норматив майстра спорту в шахах - це надзвичайно високий рівень. На Львівщині за останні п‘ять років лише двом шахістам присвоїли це високе звання. Сьогодні Володимир Медведик - студент Львівського державного університету фізичної культури. Також представляє Львівську школу шахів КЗ "ДЮСШ "Дебют". Паралельно навчає грати в шахи дошкільнят та учнів-початківців. Гордимося талановитими бродівчанами! Нехай щастить на усіх фронтах!

14:02 07.03.2023

МАЛЕНЬКИМИ КРОКАМИ ДО ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ !!!!

Бродівські волонтери Допомога Армії Броди повезли автомобілі, теплі речі, медикаменти, провіант та багато інших, вкрай необхідних, речей нашим захисникам на передові лінії оборони. До збору волонтерського каравану, як завжди, долучилася і ОСВІТЯНСЬКА РОДИНА. Бійцям передали термобілизну, шкарпетки, теплі речі, ліки та багааато домашньої смакоти. Долучаються також небайдужі бродівчани. Дякуємо Тетяна Грубіш за м'ясні консерви!!! Тепло домашнього вогнища та смак домашніх страв для наших героїчних воїнів готували працівники, батьки та учні ГАЇ ДІТКОВЕЦЬКОГО ЗЗСО І-ІІ СТУПЕНІВ З ДОШКІЛЬНИМ ПІДРОЗДІЛОМ, ДИРЕКТОР : Василь Ковальчук та СТАНІСЛАВЧИЦЬКОГО ЗЗСО І-ІІ СТУПЕНІВ З ДОШКІЛЬНИМ ПІДРОЗДІЛОМ , ДИРЕКТОР: Надія Творковська . Домашній хліб, сухарики, булочки, пиріжки, вареники, венігрет, салат олів'є, голубці, котлети та ще багато різноманітних смаколиків вже на передовій!!! Щира дяка та низький уклін усім хто долучився! Особлива подяка нашим працьовитим, патріотичним учням: - учням Гаї Дітковецького ЗЗСО за випічку кондитерських виробів. - учням Станіславчицький Ззсо за маскувальні сітки та окопні свічки. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!! ПЕРЕМОЖНОЇ НАМ ВЕСНИ !!!!

13:56 07.03.2023

Освітян запрошують

Освітян запрошують на безплатний вебінар із розвитку критичного мислення

12:42 06.03.2023

Dear Ukraine

“Dear Ukraine”: американська платформа запрошує українських учнів та вчителів долучитися до створення “глобальної поеми про Україну”  

12:35 06.03.2023

Проходив баскетбольний турнір

Упродовж 1-3 березня у Бродівській спеціалізованій  школі І-ІІІ ступенів №2 з вивченням англійської мови проходив баскетбольний турнір, присвячений пам’яті Степана Гунька, між учнями 9-11 класів. 1 місце – 10-В клас 2 місце – 9-Б клас 3 місце – 11-А клас Дякуємо всім командам за участь. Вітаємо переможців!

12:29 06.03.2023

Вхід для адміністратора