A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Всесвітній день письменника

3 березня в усіх країнах відзначається Всесвітній день письменника-професійне свято літераторів. У шкільній бібліотеці Бродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів№4 відбувся захід до Всесвітнього дня письменників. Книжкова виставка "Україні є ким пишатися! " не залишила без уваги читачів.

12:27 06.03.2023

Книга- вікно у світ знань

Книга- вікно у світ знань. Яксравий книжковий світ здатен не тільки навчати, а й дивувати, надихати на нові пригоди, здійснення мрії. З метою підвищення інтересу до читання, формування духовного світу дітей учні Берлинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, 1-го класу здійснили екскурсію до сільської бібліотеки. Вражень у маленьких читайликів після відвідин бібліотеки було дуже багато. Завдяки бібліотекарю сільської бібліотеки Дідик Галині Володимирівні першокласники чудово провели час. В дружній атмосфері маленькі гості пригадали правила користування книгою, прочитали казочку,показали себе справжніми любителями читання, а також поласували смачними цукерками.

12:21 06.03.2023

Сьогодні в центрі світу - ти письменник

Бібліотека с.Пониковиця -Смільне. Творчо - літературна зустріч: " Сьогодні в центрі світу - ти письменник". 3 березня весь світ святкує день письменника. Щоденно на літературній карті з'являються нові імена,перечитуємо класиків української літератури , захоплюємося поетичним словом. Світ книги ми відкриваємо для себе ще з дитинства. Цікаво,пізнавально пройшов захід з  учнями Пониковицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 4 класу. Діти розповідали про відомих для них письменників, поетів, відкрили для себе нові літературні імена у світі дитячої літератури: Л.Воронина, А.Качан, І.Калинець та інших. У творчому завданні необхідно було створити невеличкий прозовий твір, спробувати себе як поета,римуючи слова та створюючи власні поетичні рядки. — з Іванною Коваль та Оксаною Шуневич.

12:16 06.03.2023

Небезпечна субкультура

Класні керівники 8-11 класів, практичний психолог Суховільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Галини Столяр провели превентивні бесіди з учнями на годинах спілкування про нову небезпечну субкультуру ПВК "Редан".Школярі дізнались про імпульсивні вчинки,які можуть мати руйнівний характер та провокувати деструктивну поведінку,що проявляється в нападах агресії,гніву,ворожості.Особливо підліткам було наголошено про те,що участь у цьому русі може привести до незаконних дій і становити небезпеку для суспільства. Основна мета новоствореного в Україні руху-провокація масових зібрань для подальшого фізичного протистояння.Тобто все робиться для того,щоб дестабілізувати внутрішню ситуацію в країні і маніпулювати поведінкою підлітків.

12:13 06.03.2023

Мюзикл "Снігова королева"

Зима на північ поспішила,та кришталеві нотки,що ведуть у казку,для діток Бродівського закладу  дошкільної освіти  №1 залишила. (відео) Мюзикл "Снігова королева". Музичний керівник- Гаврецька Н.Я. Семінар "Музичне мистецтво в сучасній освіті" 

12:04 06.03.2023

Зустріти весну

Ранкова повітряна тривога не завадила вихованцям Бродівського закладу  дошкільної освіти №7 середньої "Б" групи, вихователі Уляна Горобйовська , Надія Ваврик , асистент вихователя Галина Шишка , помічник вихователя Ірина Івченко , музичний керівник Іра Стеблій  зустріти весну (відео) Ще тиждень тому завірюха Ночами синіми мела. Хапав мороз дітей за вуха, А зараз глянь — весна прийшла! Весна святкує перемогу — Раніше сонечко встає! Дякуємо Богу та ЗСУ за можливість працювати.

11:55 06.03.2023

Гуманне та відповідальне ставлення до тварин

ІІ МІЖНАРОДНЕ ЗАНЯТТЯ ДОБРОТИ В Бродівському закладі  дошкільної освіти №9 СТАРШІЙ ГРУПІ « В» «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» Вихователь - Сидорова М.Н.  

11:50 06.03.2023

Тиждень української мови

Тиждень української мови в Конюшківському ЗДО (відео)  Спитай себе, дитино, хто ти є, І в серці обізветься рідна мова; І в голосі яснім ім’я твоє Просяє, наче зірка світанкова. З родинного гнізда, немов пташа, Ти полетиш, де світу далечизна, Та в рідній мові буде вся душа І вся твоя дорога, вся Вітчизна. У просторах, яким немає меж, Не згубишся, як на вітрах полова. Моря перелетиш і не впадеш, Допоки буде в серці рідна мова. Дмитро Павличко

11:12 06.03.2023

Ансамбль «Вишиванка»

Ансамбль «Вишиванка» зразкової хореографічної студії народного таную Бродівський центр дитячої та юнацької творчості став Лауреатом І премії - група 12 років на базі Пониковицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Лауреатом ІІІ премії група 7-9 років

11:08 06.03.2023

Подорожі - це завжди гарна ідея

Подорожі - це завжди гарна ідея, навіть якщо це близький нам і всім знайомий Львів. 4 березня ансамбль "Вишиванка" зразкової хореографічної студії народного танцю Бродівського ЦДЮТ (вікова категорія 7-9 років) взяли участь у Всеукраїнському хореографічному фестивалі-конкурсі "Самоцвіти". Привезли додому нові враження, позитивний досвід, гарний настрій та нагороди 2-ї та 3-ї премій. Так тримати, наші танцюристи! І рухатись лише вперед та вгору Дякуємо ЗСУ за спокійний день. Слава Україні!  

11:05 06.03.2023

Вхід для адміністратора