A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Супергерої безпеки

“Супергерої безпеки: як підготувати дітей до можливих надзвичайних ситуацій” – електронна методичка для батьків

12:25 27.02.2023

Який прекрасний цей світ, подивися!

Учити дітей відчувати красу природи, виховувати розум і дар бачення заповідних таємниць необхідно для того, щоб вони, сьогоднішні діти, стали дбайливими, турботливими господярами. В. Сухомлинський З 20.02 по 24.02.23 н.р. у нашій школі традиційно пройшов тиждень біології під гаслом «Який прекрасний цей світ, подивися!». Шкільне життя складається не лише з буднів. Є в ньому й свята. Предметні тижні - свято творчого, нестандартного підходу до навчання і виховання школярів. На початку тижня було оголошено план роботи, а також проведена інформаційна хвилинка «Який прекрасний цей світ, подивися!». Діти мали змогу дізнатися багато цікавого про дивовижний світ навколо з інформаційної виставки. Радіопередачі, які провів учень 11-А класу, Бурмай Назар, познайомили дітей з практичними екологічними порадами як зберегти цей чарівний світ навколо. Учні 5-Б класу завітали у гості до 4-Б класу з конкурсом загадок « На гостину до Флори і Фауни», де переможці отримали багато смаколиків. Також, діти мали змогу побувати у ролі вчителя і провести у 5-Б класі інтелектуальну гру «Найрозумніший». У дистанційному форматі було проведено «Біологічну вікторину» з учнями 8-А класу; захист проєктів на екологічну тематику з учнями 5-А класу. На завершення Тижня біології учні 6-А класу мали змогу показати своїх домашніх улюбленців і розказали про їх звички. Проведена робота протягом тижня була змістовною, творчою, корисною, цікавою, спрямованою на виховання культури поведінки на природі, усвідомлення необхідності вироблення навичок з безпечного поводження з природою та усвідомлення свого значення для збереження природного середовища і довкілля. Діти отримали емоційне задоволення і дійшли висновку: Природа! Вона вічно створює нові образи: те, що є, - того не було; що було, - вже більше не повториться... Й.В. Гете2  

12:15 27.02.2023

Дружній турнір з волейболу

Між командами Пониковицького та Заболотцівського ЗЗСО відбувся дружній турнір з волейболу. У спортивному залі панували азарт і товариська атмосфера . Перемогла команда нашого закладу.

12:13 27.02.2023

Зворотній зв’язок

Зворотній зв’язок дистанційної роботи Бродівський ЗДО N9 Дякуємо батькам за співпрацю та роботу з дітьми.  

11:47 27.02.2023

Легкоатлетичне триборство

Добрий день, ми з Бродівської ДЮСШ... Сьогодні, попри повітряну тривогу, змагання з легкоатлетичного триборства успішно відбулися. В цих змаганнях приймали участь не тільки учні відділення легкої атлетики але й футболу, волейболу та відділення шахів. Змагання проводилися трьома віковими групами.

12:58 24.02.2023

Тиждень фізичної культури

У тиждень фізичної культури до Бродівської ДЮСШ завітали гості- учні 1 класу Бродівської початкової школи. Їх радо зустріли тренері- викладачі: Пилипчук Ігор Олексійович та Рушинець Іван Тарасович. Іван Тарасович познайомив діток з шахами. Першачки із задоволенням слухали історію шахів, правила гри. Шахи - одна з найпоширеніших спортивних ігор сучасності. Поєднує в собі елементи мистецтва, науки і спорту. Виховує уяву, логіку, точний розрахунок. А Ігор Олексійович зі своїм вихованцем Олександром Луценком зустріли дітей у великому, просторому спортивному залі. Де познайомили їх з рухливими видами спорту. Елементами гри у футбол, волейбол. Гра з м'ячем дуже захопила молодших школярів, викликала велику радість, принесла заряд енергії та позитивний настрій. Такі зустрічі формують бажання займатись фізичною культурою і спортом та пропагувати здоровий спосіб життя. Запрошуємо обдарованих вихованців на тренування у Бродівську дитячо- юнацьку спортивну школу.

12:51 24.02.2023

Укриття як “місце сили”

Укриття як “місце сили” і десять розкладів дзвоників: нові “історії незламності” від українських освітян

11:06 24.02.2023

Міжнародний день рідної мови

Пониквянський  заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (відео) 21 лютого в Україні і світі святкують Міжнародний день рідної мови. Рідна мова – це важливий носій цінностей, знань, які передаються від покоління до покоління. Саме тому так важливо пам’ятати своє коріння та вітати рідних та близьких людей з цим чудовим святом. Любіть красу своєї мови, Звучання слів і запах слів: Це квітка ніжна і чудова З широких батьківських степів. Всі каравани знайдуть воду В краю пустель і злих негод: Як річка, з роду і до роду, Там мова з’єднує народ. (Терень Масенко)

11:00 24.02.2023

Вхід для адміністратора