A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Україна і Європа forever!

В понеділок, 20 лютого, у Конюшківському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів імені Йосипа Застирця стартував тиждень предметів суспільно-гуманітарного циклу "Україна і Європа forever!" Учні 5-6 класів провели усний журнал "Пам'ять про героїв Небесної сотні", який завершився акцією "Ангели пам'яті". (вчитель Проненко О.М.) Старшокласники переглянули і обговорили презентацію за твором Т. Пакалюк "Янгол з Небесної сотні" (педагог-організатор Дудич І.А.) 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Нестандартним та захоплюючим був урок у 5 класі (вчитель Темех О.Б.), а вікторина "Подорож океаном рідної мови" для учнів 5-6 класів стала справжнім відкриттям у глибинах філології.(вчитель Денисок В.О.)

12:31 23.02.2023

У міжнародний день рідної мови

У міжнародний день рідної мови, свято української мови - одного з найцінніших надбань, які створили й залишили нам наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато з того, чим може пишатися наш народ. Учні та вчителі Пісківського ЗЗСО I ст. в цікавій формі відсв‘яткували День Рідної Мови у 2023р.

14:31 22.02.2023

Подорож з краплинкою

В "Подорож з краплинкою" відправилися вихованці Бродівського закладу  дошкільної освіти  №6старшої "А" групи разом з вихователями Oksana Melewko Servylo та Оксана Качинська. Дошкільнята виконували різноманітні завдання, проводили досліди, розгадували загадки, слухали розповіді про воду та її властивості. Цікаво та насичено пройшло заняття, діти отримали нові та закріпили набуті знання про воду

14:27 22.02.2023

Піратська вечірка

Надзвичайно весело пройшла "Піратська вечірка"у Бродівському закладі  дошкільної освіти №8 середній групі "Дзвіночок".Дошкільнята були справжніми піратами,а їхні мами і тати -старими морськими вовками. На світі день чудесний ! Нема прекраснішої днини, Бо день народження настав В піратській всій родині! (відео)

14:23 22.02.2023

Пригоди доброго Гномика

Музичний керівник Довгушко Т.О.разом з вихователями  Бродівському закладі  дошкільної освіти №9  ІІ мол. гр. «А»Широкань У.Р. та Лаврін М.В.,підготували та провели,цікаву зимову розвагу «Пригоди доброго Гномика» (відео)  

14:19 22.02.2023

Участь у мовному квесті

Також взяли участь у мовному квесті учні Бродівський центр дитячої та юнацької творчості з гуртків "Витинанка" (вч. Леся Тетерук та "Англійська мова" (вч. Ivanna Lavrenova ) Дякую Анна Прокопович за допомогу в організації відео-вікторини Дякую дітям за їх природню допитливість та спрагу до нових знань. Зростайте вільними та щасливими українцями (відео)

14:12 22.02.2023

Розмальовки для дітей

Розмальовки для дітей на патріотичну тематику від “Смарт освіти”: друкуйте та користуйтеся

14:08 22.02.2023

Вхід для адміністратора