A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Зовсім скоро у свої повні права

Свято Стрітення у ЗДО N9 Зовсім скоро у свої повні права вступить довгоочікувана Весна, а з нею, ми віримо, і Перемога України. Музичний керівник: Довгушко Т.О., вихователі: Безпалько М.В., Мельничук Н.М., Кошельник Ю. М., асистент вихователя: Свистунович С.П.

14:10 16.02.2023

Північне Поділля

13 лютого працівники Національного природного парку "Північне Поділля" завітали до школярів 2 класу Бродівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №3 із пізнавальним заходом,що дозволив поринути у світ птахів. На заході піднімались питання: -які птахи у нас зимують? -чим можна допомогти птахам у зимову пору року? -що таке бьордвочинг? Птахів, які залишаються зимувати у нас, бо можуть найти собі поживу, називають зимуючими або осілими. До зимуючих належать горобці, сороки, ворони, сичі, дятли, синиці... Важко доводиться птахам узимку. Адже страшнішим за люті морози для них є голод. Птахів можна підгодовувати різноманітним насінням та горіхами, але важливо, щоб воно було сире, тобто не солене та не смажене. Також можна використовувати зерно: пшеницю, овес, ячмінь, жито.. але лише у сирому виді, варені каші не варто класти у годівниці. Також у годівнички не можна класти хліб. Бьордвочингабо птахоспостереження, завойовує дедалі більшу аудиторію в усьому світі. Таке незвичне хобі прийшло до нас із Заходу і поєднує у собі любов до природи, науки, а особливо — до птахів. Завданням бьордвочера є визначення виду птаха, реєстрація його кількості та навіть інколи особливих характеристик. Проводячи багато часу на природі у пошуках птахів, бьордвочерам доводиться долати великі відстані, а інколи годинами чекати на появу особливого пернатого. Ця робота вимагає завзяття та великої витримки. Але такий спосіб життя покращує не лише здоров’я, а й духовну складову особистості, що впливає на появу екологічної культури. Малеча із великим задоволенням виготовляли смаколики із різноманітних круп,щоб допомогти пережити птахам зиму.Готові годівнички розвісили у шкільному саду на деревах Людина створена для щастя, як птах для польоту

12:49 16.02.2023

З Україною в серці

У Бродівському закладі  дошкільної освіти №7  був семінар - практикум з національно - патріотичного виховання "З Україною в серці", який підготувала та провела вихователь середньої групи "А" Ірина Палчинська. Різноманітні квести, завдання та головоломки виконували учасники семінару. З задоволенням відгадували казку за описом та пісню - за мелодією, складали прислів'я з частин, відшукували назви міст України. Власноруч виготовили серце - єднання та лепбук "Україна в моєму серці", який педагоги зможуть використовувати у своїх групах. Дякуємо Богу та ЗСУ за чудовий день, хоча ранок був досить тривожним.

12:36 16.02.2023

З ДНЕМ ЄДНАННЯ, УКРАЇНО!

У Конюшківському ЗЗСО І-ІІ ступенів імені Йосипа Застирця день Єднання (відео) В єднанні сила і міць держави# Флешмоб до ДНЯ ЄДНАННЯ)))

12:30 16.02.2023

У величне свято Стрітення Господнього

У величне свято Стрітення Господнього до Гаї-Дітковецького ЗЗСО завітав духовий оркестр Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ. (відео) Семінаристи, виконуючи колядки, звеличували Різдво Господа Нашого Ісуса Христа, дарували відчуття величності коляди, з якою прощаються саме в цей день. Незабутні враження від чудового виступу надовго залишаться у серцях вдячних школярів,вчителів, працівників навчального закладу та жителів села.  

12:26 16.02.2023

День Єднання 2023

День Єднання у Гаївському ЗЗСО І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області В єдності - наша сила...

12:24 16.02.2023

Цей тиждень розпочався і завершився творчими справами.

Цей тиждень розпочався і завершився творчими справами. Виготовлення Стрітенської свічки перетворилося на справжню магію в Конюшківському ЗЗСО І-ІІ ступенів імені Йосипа Застирця. Працювали з великою вірою,що саме виготовлена власноруч і освячена на Стрітення свічка принесе нам ПЕРЕМОГУ!

15:10 15.02.2023

Стрітенська свічка - символ запаленого у кожному з нас вогника Божої благодаті.

Стрітенська свічка - символ запаленого у кожному з нас вогника Божої благодаті. Освячену свічку зберігатимемо, як символ миру і спокою в наших домівках. Учасники освітнього процесу Голосковицького ЗЗСО І-І ст. дізналися про історію виникнення Стрітенської свічки, її християнську символіку, про силу стрітенського вогню та вірування з ним пов'язані. Дякуємо працівникам Національного природничого парку «Північне Поділля» за цікаву зустріч і чудовий майстер -клас!

15:08 15.02.2023

Хлопчики й дівчатка у захваті - вони побували на психологічному тренінгу

Психологиня Простір дружній до дитини "КолоДітей" БФ «Карітас-Броди» Вікторія Дзьоба організувала й провела для учнів 7 та 11-х класів Лешнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів два групові психологічні тренінги. Що було цікавим для учнів Нове знайомство з креативною психологинею і цікаві завдання. Що було важливим для тренерки Вікторії Об'єднати учнівський колектив. Створити нові неформальні зв'язки. Розвинути емпатію. Навчити хлопців і дівчат розуміти бажання і потреби, зв'язок між ними та способи їх реалізації. Це якщо серйозно. А взагалі... Для школярів із внутрішньо переміщених і місцевих родин психологічний тренінг став справжнім святом. Новим і цікавим.  

15:06 15.02.2023

Вхід для адміністратора