A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Бродівський Цнттум

Наш український народ має багату і оригінальну культуру, надбану численними поколіннями. З давніх часів до нас ідуть життєва мудрість та настанови щодо способу життя. Вони закладені в українських звичаях, святах, обрядах, фольклорі. Українські традиції пояснюють та обґрунтовують взаємини між людьми, між людьми і природою, духовну цінність кожної окремої людини, і народу взагалі. 8 лютого 2023 року керівниками гуртків Бродівського ЦНТТУМ Матвєєвою І.М. і Романчишин С.М. проведено захід з виготовлення Стрітенської Свічки . Разом з нашими гуртківцями свічки виготовляли учні 1-Г класу ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ - 3» Цікавий і пізнавальний захід для дітей, який сприяє дотриманню наших національних та християнських традицій. Дякуємо за настрій діткам і за активність, за співпрацю вчителю початкових класів ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ - 3» Кіт Л.Н. і всім хто долучився до заходу!!! Дякуємо за підтримку Червоному Хресту України.

14:01 08.02.2023

Бродівський ОЗЗСО І-ІІІст.4

У Бродівському ОЗЗСО l-lllст.#4 для учнів 9-х класів працівники еколого - освітнього відділу Національного природничого парку "Північне Поділля" провели змістовну бесіду до Дня водно - болотних угідь. Під час зустрічі ознайомили учнів із рослинністю, тваринним світом боліт нашої місцевості. Такий захід є важливим для екологічного виховання молоді та має значення для збереження водних ресурсів рідного краю.

11:58 06.02.2023

Бродівський ОЗЗСО І-ІІІст.4

1 лютого, в актовій залі нашої школи, відбулось зібрання 5-11 класів, де голова учнівського товариства Безрука Ярина зробила підсумок роботи учнівського самоврядування за І семестр. А також поділилася цікавими планами на ІІ семестр.

11:51 06.02.2023

Бродівський ОЗЗСО I-III ст. N3

Ми, учні 3-А класу,(вч.Кулакова Л.Ф.) долучилися до святкування Всесвітнього дня читання вголос. Ми: 1.Обрали книжку. 2. Знайшли зацікавленого друга. 3.Читали однокласникам уривки своїх улюблених книг. 4.Слухали читання твору вчителем.

10:16 03.02.2023

Цікаво про безпеку.

Головний інспектор ВЗНС Золочівського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області Михайло Тацій провів зустріч з учнями Бродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №4. У спеціальному "класі безпеки" учням наочно та цікаво пояснили, як можуть виникати побутові пожежі та як уникнути цієї небезпеки. В ігровій формі пригадали правила пожежної безпеки, познайомились з елементами екіпірування вогнеборців та переглянули навчальне відео. Рятувальники застосовують різні методи роботи, щоб учням було доступно та цікаво. Діти із задоволенням відвідують зустрічі у "класі безпеки" та здобувають знання та навички, які знадобляться їм протягом всього життя.

10:15 03.02.2023

Пролісок Пролісок

У нашому садочку відбувся тиждень безпеки. За допомогою дидактичних ігор, бесід, спостережень, руханок, вихователі донесли дітям інформацію про безпеку в домі, в бомбосховищі, на вулиці, на дорозі. Вихователі: Сидорова М.Н., Семчук О.С., Мовчан І.В.,Степанюк Л.В., музичний керівник: Трухлінська Н.Б

10:10 03.02.2023

Тиждень безпеки

Тиждень безпеки дитини в Бродівському ЗДО N9 «Пролісок»

10:04 03.02.2023

Чудовим заходом розпочалося відзначення 160-річниці

Чудовим заходом розпочалося відзначення 160-річниці від дня народження педагога, письменника, просвітянина, священника Тимотея Бордуляка у Станіславчицький ЗЗСО І-ІІ ст. імені Тимотея Бордуляка. Зворушлива програма педагогічно-учнівського колективу із вшанування Ювілею великого земляка зачепила за душу усіх присутніх. Біографічна інформація педагогів та художні номери учнів створили теплу атмосферу свята. Захід привітали гості: староста Станіславчицький старостинський округ Бродівської громади @Ясінський Володимир, відомий діяч освіти і дослідник спадщини о.Бордуляка - Микола Сторожук, заступниця директора Інститут Івана Франка НАН України, докторка філологічних наук - Алла Швець та від Департамент освіти і науки Львівської ОДА Ореслава Хомик. Несподіванкою для директорки школи Надія Творковська було вручення їй грамоти ДОН ЛОДА за підписом директора Олег Паска. Дякуємо усьому колективу школи зі гідне вшанування велета духа та вивчення і популяризацію малої історії краю, з якої складається велика історія рідної України. Провідали с.Бордуляки, звідки походить рід о.Тимотея та поклали квіти до меморіальної таблиці на фасаді церкви Святого Йосафата.

09:48 03.02.2023

Нещодавно передали Бродівський ОЗЗСО I-III ст. N3

Благодійний фонд «Допомога без меж.Броди» (керівник Андрій Гром’як) разом з друзями та парнерами з Німеччини - Osteuropahilfe Starnberg, Bad Tölz-Wolfratshausen und München e.V. , а також іншими небайдужими людьми, продовжує допомагати українцям. Нещодавно передали Бродівський ОЗЗСО I-III ст. N3 генератор. Дякуємо за це усім, хто долучився. Також декілька генераторів (крім ще й інших речей) передали хлопцям у гарячі точки. Про це напишемо детальніше у звіті про поїздку вже незабаром. Протягом тижня кожного дня приходять люди, які потребують допомоги. Якщо є така можливість, то видаємо те, що потрібно. Першочергово реагуємо на запити військових - теплий одяг, взуття, спальники, засоби гігієни, декі продукти. Звісно, часто за допомогою звертаються люди, які втратили домівки і починають життя спочатку. У них інші потреби. Дуже багато необхідного передаємо для потреб нашої Бродівської лікарні. Про це можна прочитати у Бродівська Лікарня. Дякуємо добрим людям, які живуть перемогою України та людяністю

09:49 02.02.2023

Вхід для адміністратора