A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Садочок Казка

Гастро-дива практикуються не лише на кухні "Мастер Шефу", але й у нашому садочку. Уміла господиня Рапута Н.І., разом зі своїми маленькими сушефами, взялися творити справжні частування. Дивовижних страв було дійсно багато. Малюки, як вправні професіонали, одягнули фартухи, вивчили девайси та взялися до роботи. І зерна перебрали, і кашу зварили, із різними смаками вареники зліпили, піцу за схемою зробили. Ще й із кольоровою піною дива творили. А як ж без аромотерапії? І гостей, і малюків заполонив аромат чудових ідей та післясмак отриманого досвіду. Саме такі перетворення спостерігали у групі "Калинка"вихователі на методоб'єднанні у Бродівському ЗДО№8.

10:48 01.02.2023

Талановита молодь

Талановита молодь Бродівщини вкотре довела, що наші діти найкращі та надзвичайно обдаровані. 26-27 січня у Бродівській Малій академії наук учнівської молоді стартував І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідниицьких робіт де юні науковці презентували свої науково-дослідницькі проєкти з різних напрямів. Багато слухачів отримали призові місця та рекомендовані до участі в ІІ етапі Всеукраїнського Конкурсу. Щиро дякуємо нашим учасникам за оригінальність та працьовитість, науковим наставникам за допомогу та мотивацію, батькам за розуміння та підтримку, а членам журі за роботу та об'єктивність.

10:46 01.02.2023

Рясніє українська земля юними талантами

І особливо тішить те, що наші діти не байдужі до Слова. Вони пишуть вірші на уроках, на позашкільних заняттях та у вільний час - тоді, коли прийде Муза. Цьогоріч четверо слухачів секції "Літературна творчість" Бродівської Малої академії наук учнівської молоді стали переможцями І етапу конкурсу юних літераторів Львівщини "Весняний легіт" та будуть представляти Бродівщину на ІІ етапі Конкурсу! Це Самусенко Анастасія, Калинюк Юлія, Лош Юстина і Ковальчук Катерина. Побажаймо їм перемоги у Львові!

10:43 01.02.2023

Бродівський ОЗ ЗСО І-ІІІ ст. №4 та Бродівський СЗ ЗСО І-ІІІ ст. №2

Міський голова Анатолій Белей та заступник Олександр Єлиневський разом з директором КП "Бродитеплоенерго" Олегом Риплянським побували на котельнях, які подають тепло на об'єкти у мікрорайонах Старі Броди та Великі Фільварки. Наприкінці минулого тижня два генератори для забезпечення потреб цих котелень прибули у громаду, а сьогодні вони вже встановлені та працюють на об'єктах. Нагадаємо, що Бродівська міська рада спрямовувала фінансовий ресурс на закупівлю генераторів для забезпечення роботи об'єктів критичної інфраструктури у час знеструмлень. Бродівський ОЗ ЗСО І-ІІІ ст. №4 та Бродівський СЗ ЗСО І-ІІІ ст. №2 тривалий час залишалися без опалення через вимкнення електроенергії на котельнях. А тепер завдяки придбаним генераторам, котельні зможуть безпечно працювати у час знеструмлення та підтримувати належний температурний режим у приміщеннях навчальних закладів.

14:49 30.01.2023

Бродівський ОЗЗСО І-ІІІст.4

Відбулася п'ята онлайн-зустріч до Дня Соборності з нашими партнерами, школярами Нещеретівської гімназії, які зараз вчаться в Білокуракінській гімназіїї( онлайн) та багатьох доля розкидала по усій Європі. Учні обмінялися вітанями, відеороликами, які самі створили.У кожному звучала віра у перемогу , єдність народу. У кінці зустрічі спільно заспівали Гімн України.

14:47 30.01.2023

Вивчаємо свій край! Рекламуємо свій край!

Пропонуємо свій край! Залучаємо до цієї справи МОЛОДЬ! Саме ця мета була орієнтиром для учениці Бродівської гімназії ім. І.Труша Ярини Чиж і наукового керівника проєкту "Історико архітектурна спадщина міст Золочава і Бродів. Порівняльний аналіз" Малої академії наук Андрія КОРЧАКА. 4 години живого спілкування, з десяток "намотаних" кілометрів вуличками давнього галицького міста, краєвиди, архітектура, порівняльний аналіз з рідним місом Броди. Цк те, що потрібно сучасній українській молоді для усвідомлення своєї ролі в час утвердженння української держави, самоідентичності, здобуття повної незалежності.

14:39 30.01.2023

Бродівський ЦНТТУМ

Попри виклики, які є сьогодні в нашій державі, ми продовжуємо знайомити молодь нашої громади з позашкіллям. Так, 27.01.2023 року, до нас завітали діти та дорослі Бродівського районного добровільного товариства захисту дітей з інвалідністю «Надія». Це було наше перше зайомство. Хлопці, і дівчата виговили модель автомобіля з елементами технічної творчості. Працювали на повну: вирізали, з’єднували, клеїли і отримали чудові результати та безліч позитиву. Щира подяка, кожному, хто долучився до проведення цього заходу, відволікти діток та дорослих від щоденних турбот і переживань (цей день пройшов без повітряної тривоги та з електроенергією).

14:37 30.01.2023

Вхід для адміністратора