A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

День Єднання у Бродівському закладі дошкільної освіти №9

День Єднання Нехай ніхто не половинить, Твоїх земель не розтина, Бо ти єдина, Україно, Бо ти на всіх у нас одна. Одна від Заходу й до Сходу Володарка земель і вод - Ніхто не ділить хай народу, Бо не поділиться народ.

12:24 17.02.2023

День Єднання в Голосковицькому ЗЗСО I-II ст.

16 лютого український народ вже другий рік поспіль святкує День єднання України. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

12:08 17.02.2023

З Днем єднання України!

Вітання з Днем єднання України!  від Пониковицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (відео)

12:00 17.02.2023

Відбувся вечір"Хто зверху"

Завдяки ЗСУ діти мають можливість брати активну участь у шкільному житті. Тож 16 лютого у Бродівському ОЗЗСО І- ІІІст. 4 відбувся вечір"Хто зверху" для учнів старшої школи, який носить розважально – змагальний характер. Після заходу діти ласували смачною піцою і насолоджувались переглядом фільму. Такі моменти незабутні....  (відео)

11:54 17.02.2023

16 лютого в Україні особливе свято - День єднання.

Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який і оберігає всіх нас і Україну.Тільки разом ми сильні, бо наша сила - у єдності. З нагоди свята в Бродівському ОЗЗСО І- ІІІст#4 пройшла загальношкільна радіопередача 'В єдності- сила!". Класний керівник Караїм Г.А. провели цікаву годину спілкування з елементами гри " Україно, твоя сила в єднанні", а молодші школярі порадували усіх флешмобом (відео)  

11:52 17.02.2023

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ГРАФІКА

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ГРАФІКА ПРОВЕДЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ» У 2024 - 2028 РОКАХ

14:17 16.02.2023

Створювали обереги для наших захисників

15 лютого 2023 року  гуртківці Бродівського  центру науково - технічної творчості учнівської молоді та учні Бродівської початкової школи створювали обереги для наших захисників. Це було неймовірно. З таким запалом і позитивними емоціями це відбувалось. Наші діти неймовірні! Допомагали їм у цьому наші керівники гуртків Бойцун О.В., Янковська В.А., Дзьоба А.О., Худик М.І. Готові обереги ми передали нашим воїнам. Дякуємо усім хто долучився . Разом до Перемоги!

14:13 16.02.2023

Вхід для адміністратора