A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Станіславчицький ЗЗСО І-ІІ ступенів

22 січня _ День Соборності України. Це день, який символізує єдність земельУкраїни. Це одне з найважливіших свят, яке підкреслює, що українці _ це один народ і ніякий ворог не розділить нашу єдність і територію нашої Батьківщини. Нема в нас Заходу і Сходу. Ми українці _ одна родина! І Богом дана нашому народу Вільна незалежна Україна. Ми переможемо, бо ми єдині! Слава Україні! Слава Героям України!

09:53 23.01.2023

Підсумки 2022 року

Відділ освіти Бродівської міської ради Підсумки 2022 року

15:20 17.01.2023

Наказ МОН

Наказ МОН про скасування ДПА в 4 та 9 класах знаходиться на юстуванні у Мінюсті

17:33 16.01.2023

ПОНИКОВИЦЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ

12 січня педагогічний колектив нашого закладу працював над вирішенням проблем, пов'язаних з навчанням дітей з особливими освітніми проблемами. Відбулося засідання психолого-педагогічного семінару «Дружня до дитини школа» на дискусійній платформі «Навчання дітей з особливими освітніми проблемами». Обговорили питання: 1. Особливості навчання дітей з ООП в умовах воєнного стану 2. Алгоритм проведення уроку для учнів з ООП. 3. Оцінювання навчальних досягнень учнів з ООП. 4. Робота асистента вчителя в умовах дистанційного навчання. 5. Антидискримінаційна робота в інклюзивному класі. В роботі семінару взяла участь директор Бродівського інклюзивно-ресурсного центру Магола Вікторія Олександрівна. За результатами засідання розроблено і подано на розгляд педагогічної ради критерії оцінювання дітей з особливими освітніми потребами, розроблено методичні рекомендації для класних керівників щодо роботи в інклюзивних класах. Шкільні команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП № 1,2 провели свої засідання, на яких обговорили хід виконання індивідуальних програм розвитку учнів з ООП.

17:31 16.01.2023

Білявецького ЗЗСО І-ІІ ст.

Дошкільний підрозділ Білявецького ЗЗСО І-ІІ ст. українською колядою та щедрівкою щиро вітає всіх з Старим Новим роком! Добрий Старий Новий рік Вже ступає на поріг… Рано-вранці, на світанні, Він виконує бажання… Тож, прохаєм, в добрий час, Потурбуйся і про нас. Ми чекаєм вість чудову – Принеси нам перемогу І про воїнів подбай – Поверни їх в рідний край. Заходь з радістю в оселі, Ми тобі відкриєм двері – Наділи міцним здоров’ям, Затишком в сім’ї, любов’ю. Подаруй нам дні привітні, Мрії всі здійсни завітні, Щастям в завтра шлях встеляй, Щоб розцвів знов рідний край!

17:28 16.01.2023

Станіславчицький Ззсо

Щороку в ніч з 13 на 14 січня в Україні святкують Старий Новий рік і Щедрий вечір. Колеги, батьки, діточки, друзі! Вітаємо вас зі Старим Новим роком! Нарешті Новий рік вступив у свої права, а це означає, що попереду нас чекає все нове, цікаве, краще. Ми бажаєм вам тільки позитивних емоцій і здійснення мрій. І у нас з'явився ще один шанс згадати те, що не встигли на Новий рік, або сказати головні слова близьким і дорогим людям. Так давайте ж, заколядуєм разом, побажаємо один одному щастя, дива, легкості та миру нашій Україні. Нехай ще раз запаляться свічки, спалахнуть вогні на ялинці, в кожному серці загориться вогник надії на світле майбутнє і виконання найбажанішої мрії - найочікуванішj] Перемоги нашій Україні! Зі святом, Вас усіх !!!. Зі Старим Новим роком!

17:26 16.01.2023

Бродівській гімназії імені Івана Труша

Дякуємо Бродівській гімназії імені Івана Труша за окопні свічки. За словами директора Yuriy Melnyk, ідею їх виготовлення у гімназії вирішила втілити у життя Велика гімназійна рада і її очільниця Софія Фурлет разом з Валентином Траволінським та Вікторією Миськів. Учні передали нам 210 окопних свічок. Протягом часу, коли вони виконували цю вкрай важливу роботу, до них приєднувались інші учні. Деякі класи вирішили взагалі просто класом виготовляти. Це прекрасний приклад того, що українці - відповідальна та ініціативна нація, а молодь розуміє, яким важливим є їхній внесок в нашу перемогу! Навіть, якщо працювати потрібно до 23:30 Технічний нагляд та допомогу забезпечив Ігор Степанович Мартинюк. Вже незабаром ці свічки грітимуть хлопців в холодних окопах. Дякуємо!

17:20 16.01.2023

Бродівський ОЗЗСО I-III ст. N3

#unicef для кожної дитини Дитячий фонд ООН в Україні продовжує проекти з тем безпеки, здоров'я і гігієни, раннього розвитку та освіти. А також спільно з Всеукраїнськими громадськими організаціями готує просвітницькі матеріали для дітей та педагогів. Їх та багато інших необхідних засобів та навчального приладдя було отримано нашою школою для використання в освітньому процесі. За все щиро вдячні) #спільнодонавчання #спільнодобезпеки

14:52 13.01.2023

Вхід для адміністратора