A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Пролісок Пролісок

«У Новорічну ніч чудову, відбуваються дива. Під ялиночкою знову, добра казка ожива…» Вихователі: Орловська М.М., Жолнович О.О., Ваврик А.П.,музичний керівник: Трухлінська Н.Б.

15:01 22.12.2022

Білявецький ЗЗСО І-ІІ ст.

День Святого Миколая – одне із найбільш світлих і радісних свят, яке сповнене теплом, увагою та любов'ю, пов'язане з милосердям і щедрістю. У нашому закладі до дня святого Миколая учні 1-4 класів разом з класними керівниками взяли активну участь у розважальних конкурсах,де показали свої інтелектуальні,творчі та креативні вміння. На завершення свята для учнів було проведено бульбашкове шоу від якого, діти отримали масу позитивних емоції. Ми віримо, що Святий Миколай принесе нам мирне майбутнє!

14:59 22.12.2022

Садочок Сонечко М. Броди

Ой, летять, летять сніжинки На будинки, на ялинки, На дороги, на поля — Біла-біла вся земля! Сніг лапатий, сніговій... Здрастуй, свято — Рік Новий! Вихованці середньої групи "В" з своїми вихователями Людмила Войціховська , Роксолана Фігун , помічником вихователя Антоніна Коваль , асистентом Оксана Ангеляшек та музичним керівником Єзеніцька Ліля мандрували на зустріч Нового року їм навіть не завадила Баба - Яга. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу

14:58 22.12.2022

Пролісок

Піжамна вечірка до Дня Святого Миколая

10:57 21.12.2022

У День святого Миколая

У День святого Миколая веземо подарунок для дітей Гаївського старостинського округу - новий шкільний автобус. Це один із п'яти "школяриків", які Бродівська міська рада придбала в рамках проєкту співфінансування з Львівською ОВА. 70% вартості автобуса профінансовано з бюджету міськради, 30% - обласні кошти. Шкільний автобус отримає Гаї-Дітковецький заклад загальної середньої освіти. Адже "школярику", яким щодня довозили близько пів сотні учнів та вчителів, більше 30 років. Тож оновлення автопарку стало одним із пріоритетних завдань. Ключі від нового шкільного автобуса українсько виробництва передав очільнику Бродівської громади голова Львівської ОВА Максим Козицький. Дякуючи за співпрацю, Анатолій Белей зазначив, що громада має отримати ще два школярика. А з нового року, та за підтримки ЗСУ, будемо планувати нові проєкти.

16:37 20.12.2022

Напередодні різдвяних та новорічних свят

Напередодні різдвяних та новорічних свят, вихованці Бродівського центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у святковому концерті-вітанні для поважних гостей - членів Бродівської районної організації Товариства політичних в'язнів та репресованих. Присутні вдячно аплодували співакам та танцюристам Зразкової студії вокального мистецтва "ГАЛ-АРТ" та Зразкової хореографічної студії народного танцю Бродівського ЦДЮТ за щирі вітання та музичні дарунки.

11:53 19.12.2022

Діти Станіславчицького округу

Діти Станіславчицького округу будуть їздити на новому "школярику", який допомогли купити польські партнери з Моґіно. Передати новий шкільний автобус у Станіславчицький заклад загальної середньої освіти I-II ст з дошкільним підрозділом імені Тимофія Бордуляка приїхав міський голова ґміни Моґільно Лешик Душинський Leszek Duszyński. Польська делегації подолала близько тисячі кілометрів, щоби підтримати Україну в час великої війни. Висловлюючи сердечну вдячність побратимам із Польщі бродівський міський голова Анатолій Белей зауважив, що після передачі "школяриків" для потреб ЗСУ міська рада звернулася до всіх закордонних партнерів із проханням допомогти у придбанні автобусів для дітей. Відгукнулися давні друзі Бродів з Республіки Польща. Місто-партнер Моґіно надало 100 тис злотих на транспорт для учнів. Решту суми дофінансували з бюджету Бродівської міської ради (вартість "школярика" 2 млн 478 тис гривень). Тепер новий освячений шкільний автобус українського виробництва зі символікою дружньої Польщі возитиме дітей кількох сіл віддаленого округу Бродівської громади. Вчителі говорять про необхідність транспорту не лише для забезпечення навчального процесу. "Школярик" також потрібен, щоб довозити дітей на олімпіади, конкурси, інші заходи та екскурсії. "Це не просто шкільний автобус, - зауважує голова громади Анатолій Белей. Маємо дуже позитивний приклад міжнародної співпраці. Дружба з громадою Могільно, і зокрема з міським головою Лешиком Душинським, для нас є дуже цінною. Важко підібрати слова, які б засвідчили всю нашу вдячність польському народу, який пліч-о-пліч з українцями бореться за омріяний мир, європейські стандарти і людські цінності".

11:47 19.12.2022

Вхід для адміністратора