A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Скарб для вчителя

Скарб для вчителя: 7 навчальних застосунків, що працюють без інтернету

10:52 16.12.2022

Бродівський ОЗЗСО I-III ст. N3

Малими кроками - до великої Перемоги! Завершилася акція "Теплий дарунок для воїна": збір солодощів, напоїв та теплих речей для наших захисників. Дякуємо усім, хто долучився до справи. Невдовзі вони будуть передані за призначенням. Все буде Україна)

10:35 16.12.2022

Садочок Сонечко М. Броди

Щиро дякуємо усім, хто долучився до акції "Зігріємо теплом Захисників". Це найменше, що ми можемо для них зробити Дякуємо Вам, дорогі Захисники і Захисниці, за можливість жити, працювати і навчати наших дітей. Нехай Господь та Пресвята Богородиця завжди оберігає Вас. Миру нам всім, любові, добра та Перемоги!

10:30 16.12.2022

Освітній процес в умовах викликів через війну. Це непросто.

Однак спільними зусиллями вчителів, батьків та учнів - він сьогодні організований. Для його покращення та підтримки Дитячим фондом ООН (Юнісеф) та МОН України була започаткована ініціатива "Спільно до навчання". 1000 шкіл України отримала три тисячі доларів в гривневому еквіваленті для вирішення низки шкільних справ. Серед цих закладів- і наш! Тож тепер відремонтована та оновлена стеля і електрокомунікації шкільного холу тішать око усіх, хто дотичний до школи #3.

15:29 15.12.2022

Вхід для адміністратора