A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Шановні освітяни

Шановні освітяни, пишаюся вами! Ви достойні найвищих нагород та найкращих слів подяки за вашу невтомну працю ,як на освітянському так і на волонтерському фронті . Черговий кортедж з допомогою для воїнів світла від Бродівщини вже дістався передової. На цей раз до поїздки долучилися: - ГАЇ ДІТКОВЕЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІ ст. з ДОШКІЛЬНИМ ПІДРОЗДІЛОМ - директор КОВАЛЬЧУК ВАСИЛЬ МИХАЙЛОВИЧ, - СТАНІСЛАВЧИЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІ ст. З ДОШКІЛЬНИМ ПІДРОЗДІЛОМ - директор ТВОРКОВСЬКА НАДІЯ ОЛЕКСІЇВНА, - ПРАЦІВНИКИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ БРОДІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. Наші бійці вже смакують ваші ароматні, смачнющі котлети, випічку, солодощі та інші смаколики. Воїнів зігрівають теплі речі, передані вами , дитячі малюнки, поробки та листи гріють душу. А найбільше наші героїчні ЗСУ зігріває впевненість у вашій підтримці! Зараз набирає обертів акція "Святий Миколаю, зігрій воїнів!". Усе зібране за час даної акції буде відправлено наступною поїздкою на передову! До даної акції вже долучилися: - Лешнівський ЗДО, - Бродівський ЦНТТУМ, - Підгір'янський ЗЗСО І- ст., - Бродівський ЗЗСО І ст. #1, - ОСОБЛИВО ВАГОМО долучилися учні, вчителі та батьки БРОДІВСЬКОЇ СЗОШ І- ІІІ ст. #2 з вивченням англійської мови. Освітні колективи Бродівської ТГ , ДОЛУЧАЙТЕСЯ!!! АКЦІЯ ДІЄ ДО 20 ГРУДНЯ!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!! СЛАВА ЗСУ !!!! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ !!!!

10:30 15.12.2022

Управління Державної служби якості освіти у Львівській області

Управління Державної служби якості освіти у Львівській області розпочало перший у Львівській області аналіз діяльності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, їх структурних підрозділів з питань освіти - відділу освіти, молоді та спорту Миколаївської міської ради Стрийського району Львівської області. Предметом аналізу є: реалізація державної політики у сфері освіти, зокрема з питань забезпечення якості освіти; реалізація місцевими органами визначених Законом України «Про освіту» і спеціальними законами прав та обов’язків засновників або уповноважених ними органів закладів освіти. Упродовж 15 робочих днів з дня завершення аналізу управління Служби надасть висновки і рекомендації. У висновках будуть зазначені підсумкові результати здійснення аналізу, зокрема: виявлені під час аналізу випадки недотримання вимог законодавства з питань освіти, допущені місцевим органом, досягнення місцевого органу щодо забезпечення якості освіти на відповідній території, питання забезпечення місцевим органом якості освіти на відповідній території, які потребують удосконалення. Рекомендації місцевому органу, сформульовані на підставі висновків, міститимуть: пропозиції щодо підвищення ефективності діяльності місцевого органу в частині реалізації державної політики у сфері освіти і забезпечення якості освіти на відповідній території, реалізації місцевим органом прав та обов’язків засновника щодо управління закладами освіти; вказівку на необхідність усунення випадків недотримання вимог законодавства з питань освіти, причин їх виникнення та умов, що їм сприяють (у разі виявлення випадків недотримання вимог законодавства з питань освіти); пропозиції розробити план заходів щодо усунення випадків недотримання вимог законодавства з питань освіти, причин їх виникнення та умов, що їм сприяють (у разі потреби). Порядок здійснення аналізу діяльності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, їх структурних підрозділів з питань освіти https://cutt.ly/s0fThV7

10:19 14.12.2022

Діловодство

як завершити 2022 рік та успішно підготуватись до 2023

15:20 13.12.2022

Flowers4School

Учні Станіславчицького ЗЗСО І-ІІст.взяли участь у благодійному освітньому проєкті Flowers4School , організатором якого є найбільший в Україні інтернет-магазин Florium і отримали коробку з цибулинами різноманітних весняних квітів. Україна — квітуча країна!

15:15 13.12.2022

16 днів проти насильства

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його. В рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" здобувачі освіти 5 та 6 класів разом із класними керівниками говорили про насильство та його види, шляхи запобігання та подолання насильства. — з Liuba Kovalchuk - Chelyada.

16:29 12.12.2022

Разом до перемоги

Ось такі листівки з побажаннями для наших захисників виготовляли наші гуртківці і учні Бродівської початкової школи №1. Дякуємо усім, хто долучився. Разом до перемоги!

16:26 12.12.2022

Flowers4Shool

Наша школа взяла участь у Всеукраїнському проєкті Flowers4Shool, мета якого показати дітям, як правильно висаджувати цибулинні квіти та навчити їх турбуватися про свою школу. Різні види тюльпанів, нарцисів, крокусів, гіацинтів чекають, коли зануряться в благодатний український ґрунт.

16:25 12.12.2022

Florium.ua

До нас завітали тюльпани, гіацинти, нарциси.... Дякуємо Florium.ua, школа №4 Чернівців і чекаємо весни. Все буде Україна! (Цибульки вже в землі, фото незабаром)

16:19 12.12.2022

Благодійний проєк Flowers4School

Учні Комарівського ЗЗСО І-ІІст.взяли участь у благодійному освітньому проєкті Flowers4School ,організатором якого є найбільший в Україні інтернет-магазин Florium і отримали коробку з цибулинами різноманітних весняних квітів. Вчора наш шкільний колектив висадив цибулини на шкільній клумбі. З нетерпінням чекаємо весни,щоб спостерігати за ростом квітів. Щиро дякуємо за чудовий і корисний подарунок для наших школярів. З нетерпінням чекаємо мирної і квітучої весни! Все буде Україна) #flowers4school

16:12 12.12.2022

Вхід для адміністратора