A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Дистанційна школа

Дистанційна школа «Оптіма» розробила інноваційну навчальну платформу для підготовки дошкільнят. Додаток можна встановити на гаджет із будь-якою операційною системою. Інтерактивні вправи відповідають віковим особливостям малюків, утримують їхню увагу, формують пізнавальні процеси (пам'ять, моторику, уважність до деталей, мислення, сприйняття навколишнього світу). Навчання безоплатне. Розпочати навчання на демоверсії можна тут  https://game.optima.school/home Докладніше: bit.ly/3gfdqcz

11:24 21.11.2022

Безкоштовний майстер-клас

Безкоштовний майстер-клас з дизайну для учнів та студентів 12-18 років «Композиція в дизайні та повсякденному житті» ⠀  Коли – 26 листопада з 14:00 до 15:20.  Формат – очний та онлайн, через Google Meet.  Для кого – для школярів та студентів 12 -18 років, які цікавляться дизайном, та їх батьків. ⠀ Не обов’язково бути дизайнером, щоб вивчати закони композиції! Але знання основ дизайну потрібні нам щодня. На майстер-класі ви дізнаєтесь про закони композиції з точки зору мистецтва, дизайну та оточуючого середовища з різних ракурсів та точок зору. ⠀ На майстер-класі будуть розглянуті питання:  Що таке композиція? І чому це слово зовсім не про красу та гармонійність?  Що ви бачите і чому коло – найдобріша форма? А форма, лінія та пляма впливають на наше сприйняття?  Як зубні щітки у ванній стають вирішальним акцентом? Або закони композиційного балансу.  Вся справа в нюансах. А також основні різновиди акцентів і як їх використовувати?  Коли потворне стає центром ідеального балансу? ⠀  Майстер-клас проведе Наталія Буг – професійна художниця та дизайнерка, має значний досвід роботи в Україні та за кордоном. Членкиня спілки дизайнерів України, брала участь у журі Всеукраїнських дизайнерських конкурсів, була менторкою на Hatathon2.0 у 2021 році та на Всеукраїнському Практикумі Толерантності. ⠀ Участь безкоштовна! ⠀  Обов'язкова попередня реєстрація за посиланням  http://bit.ly/3EpV8xz ⠀  Локація події: м. Львів, вул. Федьковича, 60А, Бізнес-центр «Технопарк»

11:21 21.11.2022

Команда учнів ЗЗСО

19.11.2022. Команда учнів ЗЗСО громади вирушила у м. Золочів для участі в районному етапі учнівської олімпіади з інформатики. Щасливої дороги! Успішних результатів! P.S. А в цей час в громаді проходять учнівські олімпіади з астрономії та християнської етики. Бажаємо успіхів усім учасникам!

11:14 21.11.2022

Науковий ліцей

18 листопада начальник відділу освіти Микола Сторожук взяв участь у вебінарі ''Науковий ліцей в структурі вузу: переваги, виклики та шляхи їх рішень'' Мета зустрічі: обмін досвідом, поширення кращих практик, інноваційних ідей щодо підготовкою та впровадженням реформи старшої школи на місцевому рівні Спікери: Киричук Галина, ректорка Житомирського державного університету імені Івана Франка, Рудніцький Віктор, директор наукового ліцею Житомирського університет ім. Івана Франка, Постова Світлана, вчителька математики та інформатики, Гримашевич Галина, вчителька української мови, Базилюк Ліза, Базилюк Настя, учениці 11 класу, Ковтуненко Світлана, перший заступник директора департаменту освіти Житомирської міської ради, Фасоля Олег, експерт шведсько- українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні”. Учасники зустрічі: експерти Шведсько- українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні”: Олег Фасоля, Айдер Сеїтосманов, Войтек Мархлевськи, Інна Білик, Сергій Копань, представники Департаментів освіти і науки України, керівники органів управління освітою, директори шкіл, вчителі, фахівці ЦПРПП, методисти ІППО.  

18:00 18.11.2022

Щиро вітаємо ! Бажаємо нових перемог!

Підведено підсумки проведення обласного інтернет-турніру з природничих дисциплін "Відкрита природнича демонстрація''. III місце виборола команда учнів Бродівського ОЗЗСО I-III ступенів № 4 у складі: Левковської Наталії(10кл.),Поліщука Назарія(10 кл.),Бакая Маркіяна(10 кл.),Хоптія Владислава(10 кл.),Степаніцького Станіслава(10 кл.). Керівник команди - Батенчук Наталія Петрівна, вчителька фізики. Щиро вітаємо ! Бажаємо нових перемог!

16:21 18.11.2022

Вхід для адміністратора