A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

"За Україну,за їі волю!"

"За Україну,за їі волю!" фестиваль патріотичної пісні м.Львів Зразкова студія вокального мистецтва "Гал-Арт" Бродівський центр дитячої та юнацької творчості

16:02 12.12.2022

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ В БРОДІВСЬКОМУ ЗДО N9 #хусткамиру2022 Одягнеш хустину і ти - справжня жінка , Бо ти з України і ти - українка . А наша хустина - жіноча прикраса Із роду до роду , не втрачена часом.

15:55 09.12.2022

День української хустки

7 грудня відзначається неофіційне свято -День української хустки.. З давніх - давен хустка для українців була символом жіночності, вірності й кохання, а також родинним оберегом.. Кожній із нас дісталася в спадок хустка від матері, бабусі, прабабусі.. Сьогодні - день, щоб приміряти ще раз цю дорогоцінну скарбницю і відчути материнське тепло, родинне тепло, яке залишилося у цій квітчастій тканині.. Виховний захід "Вічний дарунок- хустина квітчаста", проведений в 2 класі, показує, якою унікальною річчю є українська хустка.

15:44 09.12.2022

Психологічна стійкість в умовах війни.

Практичним психологом та соціальним педагогом було проведено навчання для учнів 1-11 класів з використанням методів тілесно-орієнтовної терапії по формуванню стресостійкості під час війни. Створення простору для дітей ( техніки: "Тут і зараз", Заземлення"; вправи: "Обійми метелика", "Зоряний дощ"; арттерапія "Я і мій страх", майстер-клас по виготовленню іграшки "Антистрес"; методика "Комфортне місце"; вправа на дихання "Квадрат". — з Тетяною Семенюк.

15:40 08.12.2022

Tolocar

5 грудня 2022 року, в Бродівській гімназії ім. І.Труша в рамках програми Tolocar, яка впроваджується Німецьким урядом через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та імплементується в співпраці з HIWW і MitOst e.V. за підтримки «Карітас-Броди» проводиться практичний майстер-клас на якому учасники зможуть роздрукувати свою першу 3d модель. Учасники(ці) навчаться працювати в програмі для 3d моделювання, створять свій власний проєкт - брелок, ознайомляться із процесом підготовки моделі для друку і основами роботи принтерів, та роздрукують брелок на сучасному 3d принтері. Подію проводять оператори мобільної майстерні Tolocar. Навчання проводитимуться протягом 5-7 грудня в 2 сесії о 10 та 14 год. Запрошуємо. Ще є вільні місця

15:37 07.12.2022

Судномоделювання

Незважаючи на усі виклики, які сьогодні в нашій державі, ми продовжуємо знайомити учнів нашої громади з позашкіллям. 30 листопада 2022 року учні четвертих класів Бродівської початкової школи виготовляли кораблі, допомагали їм керівники гуртків «Судномоделювання» О.Кондратенко і В.Кондратенко. Дякуємо усім, хто долучився до проведення заходу. Разом до ПЕРЕМОГИ!

14:42 05.12.2022

Ялинка ПЕРЕМОГИ

Наші гуртківці долучилися до акції «Ялинка ПЕРЕМОГИ», виготовши ялинкові прикраси для наших захисників. Нехай ці іграшки додадуть тепла і затишку вам!

14:54 03.12.2022

Вхід для адміністратора