A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

В спортзалі Бродівського ОЗЗСО №4

в м.Броди в спортзалі Бродівського ОЗЗСО #4 відбувся відкритий Кубок відділу освіти Бродівської міської ради з волейболу серед дівчат 2006 р.н. і молодших "Віримо в ЗСУ! Боремося за Україну". В турнірі прийняли участь команди Бродівської ТГ, ДЮСШ (м.Червоноград), ДЮСШ ( м.Радехів). Результати ігор: Бродівська ТГ - ДЮСШ (Радехів) 2:0; ДЮСШ (м.Червоноград) - Бродівська ТГ 1:2; ДЮСШ (м.Радехів) - ДЮСШ (м.Червоноград) 0:2. Отже 1 місце - Бродівська ТГ, 2 місце - ДЮСШ ( м.Червоноград), 3 місце - ДЮСШ ( м.Радехів). Кращою гравчинею визнано Ладзінську Руслану. За допомогу у проведенні турніру організатори змагань висловлюють щирі слова вдячності Надії Бур, Михайлу Казмірчуку, Богдану Бутинському, Мирославі Маркович. До нових перемог!

11:44 19.12.2022

Садок Ромашка

За кілька днів українці відзначатимуть Миколая,а за ним Різдво, Новий рік і знову Різдво.Багато рідних та друзів нині на фронті боронять наш спокій.Тож,перш за все,у ці святкові дні варто пам'ятати про допомогу захисникам.Втім, святкові клопоти і подарунки ніхто не скасовував.Щиро дякуємо працівникам, батькам,які разом з дітьми відгукнулися на благодійну акцію та підготували подарунки для наших захисників.

11:41 19.12.2022

Бродівський ОЗЗСО № 4

Дякуємо Бродівській міській раді за термоковдри. Вони важливі для попередження гіпотермії. Бродівський ОЗЗСО N4 кожного разу дбає про наших захисників. Дуже багато різних необхідних речей привезли і цього разу. Дякуємо педагогам, батькам, учням! Усім, хто небайдужий Також дякуємо Олегу Каплюку за паштети, смаколики та мішки. Продукти довготривалого зберігання завжди потрібні! Загалом варто сказати, що вся ваша підтримка мегаважлива! Дякуємо!!!

11:38 19.12.2022

ПОНИКОПОНИКОВИЦЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Крокує в Україну Новий рік. Хтось його зустріне вдома, а хтось - в окопах.... Усі наші думки зараз про них, ангелів - охоронців, про наших найкращих, найсильніших, найдорожчих.... Це біль, який живе зараз у серці кожного українця,біль, який кожен переживає по - своєму.... І в цей час, коли весь світ в полоні підготовки до Різдва, Нового року, ми докладаємо усіх зусиль,щоб допомогти ЗСУ наблизити ПЕРЕМОГУ. Учні та вчителі нашого закладу долучилися до акції "Святий Миколаю,зігрій воїнів!" зібрали та передали нашим захисникам адресні подарунки.

11:35 19.12.2022

Вітаємо

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2022– 2023 н.р.: 7 клас ІІІ місце Чумаченко Анастасія Анатоліївна, Бродівська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 з вивченням англійської мови Бродівської міської ради Золочівського району Львівської області (Вчитель: Кайдан Леся Григорівна). 8 клас І місце Король Дарія Олександрівна, Бродівська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 з вивченням англійської мови Бродівської міської ради Золочівського району Львівської області (Вчитель: Янковська Ірина Семенівна). (Приємна новина отримана з фб-сторінки Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти)

11:33 19.12.2022

Спільне фінансування КУ « Інклюзивно – ресурсний центр Бродівської міської ради». 

У сесійній залі Заболотцівської сільської ради, відбулося громадське обговорення проєкту договору про співробітництво Бродівської міської, Підкамінської селищної та Заболотцівської сільської територіальних громад. Предметом обговорення є спільне фінансування КУ « Інклюзивно – ресурсний центр Бродівської міської ради».  В обговоренні взяли участь директорка КУ Вікторія Магола, начальник відділу освіти Бродівської міської ради Микола Сторожук, Заболотцівський сільський голова Марія Дискант, керівник відділу освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради Наталія Грицаїшин, а також директорки ЗЗСО та ЗДО громади. Усі присутні у залі одноголосно проголосували за даний проєкт договору. Після обговорення відбулася робоча нарада з керівниками закладів освіти громади, на якій обговорили розпорядок роботи ЗЗСО та ЗДО під час зимових канікул та підвели підсумки результатів І туру ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад та конкурсів у 2022 – 2023 навчальному році, які є одним із вагомим інструментів роботи з обдарованою дитиною.

11:31 19.12.2022

Садочок Сонечко М. Броди

Надзвичайно тривожний видався ранок, але це не завадило Святому Миколаю завітати на свято, яке підготували дошкільнята старшої "В", музичний керівник Іра Стеблій , вихователі Любов Хомин , Зоряна Мандзюк, помічник вихователя Марія Микитюк . Незабутні емоції отримали усі учасники та гості святкового дійства. Знаю тебе, добре знаю, Щедрий Святий Миколаю. Чекає тебе зимова пора, Жде з нетерпінням уся дітвора. Дякуємо Богу та ЗСУ, що діти зустріли Св.Миколая

11:29 19.12.2022

Білявецький ЗЗСО І-ІІ ст.

А наш заклад продовжує допомагати нашим воїнам... Білявецький ЗЗСО І-ІІ ст.взяв активну участь у благодійній акції «СВЯТИЙ МИКОЛАЮ, ЗІГРІЙ ВОЇНІВ!». Було зібрано теплі речі,продукти першої необхідності,різні смаколики,засоби гігієни.Наші учні та учнівське самоврядування власноруч створювали патріотичні браслети,ангелики та окопні свічки. Нехай Святий Миколай благословить наших воїнів і передасть частинку нашого тепла через волонтерську організацію Патріот Броди. Дякуємо батькам, діткам, усьому колективу школи за активну участь в акції. Разом до перемоги!!! Слава Україні!!! Героям слава!!!

11:22 19.12.2022

Станіславчицький ЗЗСО І-ІІ ступенів

Станіславчицький ЗЗСО І-ІІ ступенів взяв участь у благодійній акції «СВЯТИЙ МИКОЛАЮ, ЗІГРІЙ ВОЇНІВ!».Допоможемо Святому Миколаю забезпечити наших воїнів на передовій. Дякуємо батькам, діткам, усьому колективу школи за активну участь в акції. Разом ми переможемо!!! Віримо у перемогу!!! Слава Україні!!! Героям слава!!!

11:18 19.12.2022

Проєкт «Сприяння розвитку молодіжного підприємництва серед ВПО»

16 грудня 2022 року департамент освіти і науки Львівської ОВА провів нараду з керівниками органів управління освітою щодо участі у проекті навчання молоді основ підприємницької діяльності. Проєкт «Сприяння розвитку молодіжного підприємництва серед ВПО» створено Tech StartUp School у межах грантової співпраці з програмою USAID «ГОВЕРЛА». Під час проєкту молодь навчатимуть за такими напрямами: технологія розвитку стартапів, вступ до ІТ, 3D-графіка, робототехніка та інтернет речей, експлуатація безпілотників, біотехнології. Ініціативу реалізують у 10 громадах Львівської області: Бродівській, Добротвірській, Оброшинській, Жидачівській, Жовківській, Рава-Руській, Городоцькій, Сокільницькій, Козівській, Золочівській. Учасники отримають можливість розробити та представити власні бізнес-проєкти, найкращі з яких реалізують за кошти інвесторів. До конкурсної комісії увійдуть представники Львівської обласної військової адміністрації, а також експерти, представники бізнесу, голови громад та інвестори. У межах проєкту створять новий спеціалізований навчальний простір для курсу біотехнології, ІТ та робототехніки та закуплять необхідне обладнання. Із залученням спонсорів буде облаштована лабораторія робототехніки, де проведуть один із буткемпів. Весь матеріал адаптують для молоді, а нові навчальні простори та лабораторії сприятимуть практичному впровадженю проєктів. Презентація напрацювань з підприємництва дозволить інвесторам створити єдину екосистему, в якій навчатиметься 500 осіб з різних громад Львівщини. Навчання заплановано на січень 2023 року. До того часу Tech StartUp School відбере 500 учасників серед школярів, учнів закладів професійної (професійно-технічної) та передвищої освіти, студентів перших – других курсів ВНЗ Львівщини. Передусім проєкт орієнтовано на молодь з-поміж ВПО, але участь в ньому можуть взяти усі, хто прагне розвинути підприємницькі навички та розпочати власний стартап. Навчання триватиме три місяці в онлайн-форматі, також передбачені дводенні очні буткемпи для найактивніших учасників. Cтартап-школа Національного університету «Львівська політехніка» Tech StartUp School успішно реалізовує проєкти у сфері ІТ, розвитку МСП та інновацій в аграрному секторі. Tech StartUp School надає органам місцевого самоврядування практичну підтримку в реалізації програм позашкільної освіти та розвитку підприємництва. Вимоги до учасників: вік 12-22 роки; молодь (студенти молодших курсів закладів вищої освіти, учні закладів передвищої фахової та професійної освіти); у проєкті можуть брати участь лише жителі громад Львівщини, зокрема ВПО. Для участі у проєкті треба заповнити реєстраційну форму. Останній термін реєстрації до 12.01.2023.

11:16 19.12.2022

Вхід для адміністратора