A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Вступ-2023

Вступ-2023: у МОН готові як до ЗНО, так і до мультитесту  

10:50 02.01.2023

"Тату! Я їду до Бродів!", - О.Мудра

У Бродах провели історичний спогад "Я віточка твого народу, шукатиму в Бродах тепла..." з нагоди 85-річчя уродженки Бродів, поетеси з діаспори (США), педагога Олександри Мудрої. Олександра Мудра народилася 1-го січня 1938 року у Бродах, де прожила лише до 5-ти років. Із початком війни родину насильно вивезли. У діаспорі Олександра Мудра вела активну громадську роботу в різних організаціях США, була вчителькою українознавства при парафії в Чикаго, активною учасницею та організаторкою з'їздів брідщан. У рідних Бродах, Олександру Мудру (яка цього року відійшла у вічність) згадують, як одну з найяскравіших представниць української діаспори. Зі слів тих, хто знав О. Мудру: "Є постаті, як зорі. Хоча їх нема серед нас, але вони світять. Це про Олександру Мудру. Завжди усміхнена, розмовляла красивою українською, мала багато вишуканих вишиванок. Писала вірші для дітей, своїх синів виховувала в українському дусі. Відкривала американцям Україну і Броди. Як згадує Ярослав Линів, поява Олександри Мудрої стала для нас бродівчан "ковтком свіжого повітря". Приїхала відкрита людина, наповнена українськістю. А ми тоді могли бути вільними лише в думках". "Тату, я їду до Бродів, Хвилююче кличе земля! Я - квіточка свого народу, Шукатиму в Бродах тепла. ... Торкнемося рідних порогів, Лицем припадем до землі, О, таточку! Кличуть нас Броди, О, тату! Ми знову вільні", - рядки О.Мудрої, зачитані на Всесвітньому з'їзді бродівчан 1993 року.

10:43 02.01.2023

Бродівська гімназія імені Івана Труша

28 грудня 2022 року в Бродівську гімназію імені Івана Труша вкотре завітав Святий Миколай в особі директора Департаменту освіти Львівської військової адміністрації Олега Паски, начальника відділу освіти Золочівської РДА Володимира Бартошика, начальника відділу освіти Бродівської міської ради Миколи Сторожука, які передали Бродівській гімназії ім. І.Труша 10 CromeBook-ів для вдосконалення і покращення навчально-виховного процесу з учнями гімназії.

11:38 30.12.2022

Пролісок Пролісок

Прогулянки піднімають настрій та роблять день кращим!А ще рухливі ігри на свіжому повітрі покращують дитячий сон

11:44 29.12.2022

Комарівський Ззсо

"Різдвяна коляда єднає усіх" Хай Ісус мале дитя, Благословить Ваше життя. Щоби в мирі проживали І біди не знали! Дякуємо Богу і ЗСУ за те,що маємо можливість зустрічати цей день у незалежній Україні!!!

10:09 26.12.2022

Комарівський ЗЗСО

Наш заклад приєднався до благодійної акції "Святий Миколаю,зігрій воїнів" і зібрав та передав подарунки для наших захисників. Не залишились байдужими і серця наших маленьких школярів.Вони виготовили ялинкові прикраси,сувеніри,написали листівки та намалювали малюнки.Сподіваємось,що вони стануть своєрідними оберегами для наших воїнів та підтримають їх у важку хвилину. Учні старших класів виготовили окопні свічки на уроках трудового навчання. Спільними зусиллями до перемоги!

09:58 26.12.2022

Лешнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

"Ніч перед Різдвом" — повість Миколи Гоголя з циклу "Вечори на хуторі біля Диканьки" Здобувачі освіти 10 класу разом з учителем укр. мови та літератури М.Р.Шаркевич та класним керівником О.В.Онищук зуміли відтворити звичаї, традиції та нагадати усім, що до нас попри усі негаразди та війну наближається Різдво Христове!

09:54 23.12.2022

Вхід для адміністратора