A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Захід, приурочений річниці пам'яті нашої видатної поетеси Лесі Українки

Вихованці Бродівському закладу  дошкільної освіти №7 старшої "Б" групи, вихователі Любов Павлюк , Nata Yaremovska , асистент вихователя Мар'яна Дубас , помічник вихователя Емілія Вовчук і музичний керівник Галина Зильберг підготували та провели захід, приурочений річниці пам'яті нашої видатної поетеси Лесі Українки. Та на зло ворогам, На зло клятій орді! Сьогодні танцюють - Українці малі! (відео)

11:01 03.03.2023

Спортивне свято

Спортивне,запальне, веселе, надзвичайно емоційне сьогодні відбулося спортивне свято у Бродівському закладі  дошкільної освіти №8  старшій групі "Дивосвіт". Спасибі педагогам за організацію,діткам за позитив, спритність, батькам за неймовірний спортивний дух.Впевнені,що ми за крок до перемоги.Дякуємо Богу! Дякуємо ЗСУ!

10:58 03.03.2023

Піжамна вечірка

У Бродівському закладі  дошкільної освіти №8  Піжамна вечірка !!! (відео) Гламурні вечірки нині у моді! Їх влаштовують зірки при будь - якій погоді! Вечірок в світі є багато їх навіть складно всі згадати!Маленькі зірочки середньої групи"Золота Рибка"разом з своїми вихователями Троцишин Г.Є., Тимкевич І.М. та музичний керівник Соколовська О.В. запалили усіх своєю неймовірною енергетикою!!!!  

10:51 03.03.2023

Genius Olympiad Ukrainie

Сьогодні відбулася офіційна церемонія оголошення результатів Всеукраїнського конкурсу "Genius Olympiad Ukrainie" 2023. Вдруге отримала ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ талановита учениця 10 класу Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. N2, слухачка секції "Літературна творчість" Бродівської Малої академії наук учнівської молоді КОВАЛЬЧУК КАТЕРИНА! ВІТАЄМО!!! Наступний етап конкурсу у США. То ж побажаймо Каті успіху! Підготувала переможницю "Олімпіади геніїв" Кайдан Леся Григорівна.

10:50 03.03.2023

Спорт це здоров'я, він загартовує волю і характер.

Спорт це здоров'я, він загартовує волю і характер. Під час товариської тренувальноїї зустрічі з волейболу між командами Бродівської Дюсш та Лопатинського ліцею юнаки виклались на повну. Гра виявилась видовищною та напруженою. Затамувавши подих, всі присутні спостерігали за запеклою боротьбою. Тренери дали можливість пограти всім гравцям. Після 5 партій хлопці були втомлені, але з площадки не дуже спішили розходитись. Дякуємо всім учасникам дружніх навчальних змагань за гру. Нехай такі зустрічі стануть доброю традицією.

10:47 03.03.2023

Хто ж такий рятувальник

Так приємно,коли до рятувальників приходять в гості дітлахи Тож, до рятувальників 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області завітали учні: Гаї-Дітковецького ЗЗСО. Наквашанський ЗЗСО. Аби дізнатись хто ж такий рятувальник, та як саме проходить чергування. Також рятувальники наголосили дітям про поведінку у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, правила пожежної безпеки в побуті. #рятувальникиЗолочівщини У разі виявлення ВНП телефонуйте за номером 101!

12:45 02.03.2023

Леся Українка - славна донька України

У Станіславчицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом імені Тимофія Бордуляка  (відео) Леся Українка _ славна донька України. Вона любила свою Батьківщину і служила їй своїм палким словом. Життя Л.Українки _ це подвиг митця, що підносить людину в очах сучасників, робить її незгасаючою зіркою в очах нащадків. Видатні поети ніколи не залишають нас. Вони відходять у безсмертя. Не стерлась райдужна сторінка, Не вмерла пісня лісова, Безсмертна Леся Українка Була і є повік жива. ( О. Журлива)

11:52 02.03.2023

Вхід для адміністратора