A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

МОН запрошує

МОН запрошує до обговорення процедури проведення НМТ

11:49 02.03.2023

Міжнародний день рідної мови

Лешнівський заклад дошкільної освіти 21 лютого  відзначає Міжнародний день рідної мови. Мова в нас така чудова Мелодійна і ясна. Солов'їна, світанкова І чарівна, як весна.

11:43 02.03.2023

Наша школа рідний дім - всім нам весело у нім

З 20 по 24 лютого у Берлинському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області пройшов тиждень початкової школи. Цей тиждень став уже традиційним. Його гасло "Наша школа рідний дім - всім нам весело у нім". Основними завданнями цього тижня були розвиток професійної майстерності та компетентності педагогів, розвиток їх творчої діяльності. Також велика увага приділялася створенню у освітньому процесі атмосфери успіху учнів , адже це сприяє розвитку особистості дитини, її віри у власні сили. Виховні години, позакласні заходи, літературні чаювання, перегляд відеороликів, години спілкування - стали яскравою подією у житті початкової школи

11:38 02.03.2023

Рік незламності України. Разом -до ПЕРЕМОГИ

Репортаж з уроку мужності "Рік незламності України. Разом -до ПЕРЕМОГИ", проведеного з молодшими школярами Гаї-Дітковецького ЗЗСО І-ІІст. (кл. керівники Н.Д.Ковальчук, Н.В.Ковальчук, М.І.Тереховська)  

11:10 02.03.2023

Креативні міні-городи

Вихователі та діти Бродівського закладу  дошкільної освіти №9 старшої групи «В»створили креативні міні-городи, які дарують радість усім - від маленьких до великих Городи на підвіконні в дитячому садку сприяють розвитку допитливості та спостережливості в дітей, вони допомагають краще пізнати життя рослин Город на підвіконні Город на вікні став гарною підмогою та помічником у вихованні у дітей екологічної культури, створення правильного ставлення до живої природи Середня група «Б», вихователь Кошельник Ю.М Міні - город в ІІ мол.гр. “ В” Ось так, в ігровій формі, в дітей формується працелюбність, дбайливе ставлення до рослин, розвивається бажання вирощувати овочі своїми руками  

10:54 02.03.2023

Спортивні розваги у дитячому садочку

Спортивні розваги у дитячому садочку - це не тільки приємне,веселе і активне проведення часу ,але і велика користь для фізичного і розумового розвитку дитини. Старша група Бродівського закладу  дошкільної освіти №8  "Сонечко Жучок "разом з вихователями Завалій В.А. , Семеренко О.В. та з потужною командою батьків отримали емоційне задоволення та спортивний дух .

10:50 02.03.2023

Розпочалася реєстрація

Розпочалася реєстрація на новий безплатний курс з української мови від проєкту “Єдині”

14:04 01.03.2023

Проблема насилля та жорстокості стосується кожного

У рамках проведення місячника превентивного виховання та протидії булінгу класний керівник Берлинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 11 класу Стойко Л.В. провела з учнями тренінгове заняття " Проблема насилля та жорстокості стосується кожного". Діти дізналися що таке насильство, які види насильства, які фактори сприяють насильству. Виконуючи різноманітні вправи, жести, практикуми, діти навчилися усвідомлювати факти насильства щодо себе та інших; сформували вміння не боятися говорити про проблему; Кожна людина має право жити вільно, у безпеці, відчуваючи тепло і любов! Немає виправдання бездушності, цинізму, агресивності, жорстокості.

13:03 01.03.2023

Вхід для адміністратора